Carne de porc cu sos de muștar
Carnea de porc cu sos de muștar este o lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 205 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos worcestershire, cimbru, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Carne de porc frecată cu muștar cu sos de muștar de mure și cartofi prăjiți la cuptor, Carne de porc cu sos de muștar, și Carne de porc în sos de muștar.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Ungeți sosul Worcestershire peste carnea de porc și presărați sare și piper; deoparte.
Combinați ceapa și usturoiul într-un vas de copt pătrat de 8 inci; amestecați bine. Acoperiți cu hârtie de ceară și cuptor cu microunde la înălțime timp de 2 minute. Se amestecă făina și cimbrul în amestecul de ceapă; adăugați treptat bulion și muștar, amestecând cu un tel de sârmă până se amestecă. Aranjați carnea de porc deasupra amestecului de ceapă, a vorbit-modă, cu capetele îndreptate spre centrul vasului. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 7 minute înalte, rearanjând carnea de porc și amestecând amestecul de ceapă la fiecare 3 minute.
Lăsați să stea, acoperit, 5 minute.