Carne de porc cu sos de ceapă dulce și acru

Carne de porc cu sos de ceapă dulce și acru
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., carnea de porc cu sos de ceapă dulce și acru ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 552 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită orez și orez basmati, file de porc, sirop de arțar și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos dulce și acru de ceapă roșie-oțet, Friptură Prăjită Cu Sos Dulce Și Acru De Roșii Și Ceapă, și Sos dulce și acru Ted pentru carne de porc, pui Etc.

Instrucțiuni

1
Fierbeți orezul în multă apă, urmând instrucțiunile ambalajului, până la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
2
Se scurge, se întoarce în oală și se acoperă pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Între timp, presărați carnea pe toate părțile cu piper negru și puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare. Căutați carnea pe ambele părți până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați uleiul rămas și ceapa în tigaie. Gatiti 5 minute, apoi turnati otetul si lasati sa se reduca 1 min. Se amestecă siropul de arțar, apoi se întoarce carnea de porc în tigaie și se încălzește timp de 5 minute până se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Serviți carnea de porc și sosul lingurate peste orez și împrăștiate cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista