Carne de porc cu sos de ceapă dulce și acru

Carne de porc cu sos de ceapă dulce și acru
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., carnea de porc cu sos de ceapă dulce și acru ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 552 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită orez și orez basmati, file de porc, sirop de arțar și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos dulce și acru de ceapă roșie-oțet, Friptură Prăjită Cu Sos Dulce Și Acru De Roșii Și Ceapă, și Sos dulce și acru Ted pentru carne de porc, pui Etc.

Instrucțiuni

1
Fierbeți orezul în multă apă, urmând instrucțiunile ambalajului, până la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Se scurge, se întoarce în oală și se acoperă pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, presărați carnea pe toate părțile cu piper negru și puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare. Căutați carnea pe ambele părți până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați uleiul rămas și ceapa în tigaie. Gatiti 5 minute, apoi turnati otetul si lasati sa se reduca 1 min. Se amestecă siropul de arțar, apoi se întoarce carnea de porc în tigaie și se încălzește timp de 5 minute până se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Serviți carnea de porc și sosul lingurate peste orez și împrăștiate cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista