Carne de porc cu sos de ceapă dulce și acru

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., carnea de porc cu sos de ceapă dulce și acru ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 552 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită orez și orez basmati, file de porc, sirop de arțar și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos dulce și acru de ceapă roșie-oțet, Friptură Prăjită Cu Sos Dulce Și Acru De Roșii Și Ceapă, și Sos dulce și acru Ted pentru carne de porc, pui Etc.
Instrucțiuni
Fierbeți orezul în multă apă, urmând instrucțiunile ambalajului, până la fiert.
Se scurge, se întoarce în oală și se acoperă pentru a se încălzi.
Între timp, presărați carnea pe toate părțile cu piper negru și puțină sare.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare. Căutați carnea pe ambele părți până se rumenesc frumos.
Adăugați uleiul rămas și ceapa în tigaie. Gatiti 5 minute, apoi turnati otetul si lasati sa se reduca 1 min. Se amestecă siropul de arțar, apoi se întoarce carnea de porc în tigaie și se încălzește timp de 5 minute până se gătește.
Serviți carnea de porc și sosul lingurate peste orez și împrăștiate cu pătrunjelul.