Carne De Porc Cu Slaw Cald De Mere-Morcov

Carne De Porc Cu Slaw Cald De Mere-Morcov
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu salată caldă de mere-morcov. Această rețetă servește 4 și costă 2,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 350 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, mere granny smith, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Slow Cooker BBQ Apple a tras sandwich-uri de porc cu morcov Apple Slaw, Sandvișuri de porc prăjite cu salată caldă de ceapă de mere, și Cotlet de porc pane cu Slaw cald de mere-varză.

Instrucțiuni

1
Presărați cotletele cu sare și piper. Topiți 1 1/2 linguri întinse într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați cotlete și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
3
Scoateți și păstrați cald.
4
Topiți 1/2 lingură rămasă întinsă în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați mere și ceapă și gătiți, amestecând ocazional, 4 minute; amestecați morcovii și gătiți 2 minute. Se amestecă zahărul și oțetul; reduceți focul la mediu-mic și gătiți 2 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă afine și orice sucuri acumulate formează carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Serviți cotletele peste slaw.
7
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista