Carne De Porc Cu Slaw Cald De Mere-Morcov

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu salată caldă de mere-morcov. Această rețetă servește 4 și costă 2,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 350 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, mere granny smith, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Slow Cooker BBQ Apple a tras sandwich-uri de porc cu morcov Apple Slaw, Sandvișuri de porc prăjite cu salată caldă de ceapă de mere, și Cotlet de porc pane cu Slaw cald de mere-varză.
Instrucțiuni
Presărați cotletele cu sare și piper. Topiți 1 1/2 linguri întinse într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cotlete și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți și păstrați cald.
Topiți 1/2 lingură rămasă întinsă în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați mere și ceapă și gătiți, amestecând ocazional, 4 minute; amestecați morcovii și gătiți 2 minute. Se amestecă zahărul și oțetul; reduceți focul la mediu-mic și gătiți 2 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă afine și orice sucuri acumulate formează carne de porc.
Serviți cotletele peste slaw.