Carne de porc cu măr și salvie încrețită
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 25 de minute pentru a petrece în bucătărie, carnea de porc cu măr și salvie încrețită ar putea fi o remarcabilă fără gluten rețetă pentru a încerca. Pentru $ 4.97 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 836 calorii. Mergeți la magazin și ridicați o varză savoy, un pahar de vin, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Risotto de dovlecei cu oală sub presiune cu salvie încrețită și unt brun, Friptură De Porc Sărată De Salvie Cu Sos De Porc De Mere, și Cotlet De Porc Cu Mere Și Salvie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 160C / convențional180c / gaz
Tăiați păstârnacul în jumătate de lățime și capetele mai grase în patru, astfel încât toate bucățile să aibă aproximativ aceeași dimensiune. Puneți 2 linguri de ulei într-o formă mică de prăjire, aruncați păstârnacul și prăjiți timp de 20 de minute.
Între timp, tăiați fileul de porc în jumătate pentru a face două bucăți mai scurte, apoi tăiați fiecare bucată, dar nu până la capăt, astfel încât să o puteți deschide ca o carte.
Tăiați brânza în două, puneți o felie pe jumătate din fiecare bucată de porc și presărați cu salvie tocată și condimentați. Îndoiți carnea de porc peste închiderea cărții pentru a sandwich brânza și legați împreună cu sfoară pentru a face două colete. Condimentați carnea de porc pe ambele părți.
Încălziți lingura rămasă de ulei cu un buton de unt într-o tigaie până la sfârâit, apoi rumeniți carnea de porc timp de 2-3 minute pe fiecare parte.Când păstârnacul a avut timpul de gătit de 20 de minute, puneți carnea de porc deasupra lor și reveniți la cuptor pentru 15 minute.Acest lucru vă va oferi carne de porc ușor roz dacă preferați să fie bine făcută, gătiți-o timp de 20-25 de minute.
În timp ce carnea de porc se prăjește, încălziți un alt buton de unt într-o tigaie și prăjiți frunzele de salvie timp de aproximativ 30 de secunde până când sunt crocante, apoi puneți-le pe o farfurie.Acum adăugați merele în tigaie și gătiți la foc destul de mare până se caramelizează. Ridicați-le, apoi adăugați varza în tigaie și amestecați prăjiți până se înmoaie.
Puneți varza pe două farfurii. Tăiați șirul din carne de porc și aruncați-l.
Puneți carnea de porc deasupra varzei, apoi aranjați păstârnacul și merele pe ambele părți.
Puneți forma de prăjire la foc mare pe aragaz și vârful în vin sau cidru. Bubble timp de 3-4 minute pentru a reduce și apoi se toarnă peste carne. Împrăștiați frunzele de salvie încrețite deasupra și serviți.