Carne de porc cu măr și salvie încrețită

Carne de porc cu măr și salvie încrețită
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 25 de minute pentru a petrece în bucătărie, carnea de porc cu măr și salvie încrețită ar putea fi o remarcabilă fără gluten rețetă pentru a încerca. Pentru $ 4.97 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 836 calorii. Mergeți la magazin și ridicați o varză savoy, un pahar de vin, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Risotto de dovlecei cu oală sub presiune cu salvie încrețită și unt brun, Friptură De Porc Sărată De Salvie Cu Sos De Porc De Mere, și Cotlet De Porc Cu Mere Și Salvie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 160C / convențional180c / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați păstârnacul în jumătate de lățime și capetele mai grase în patru, astfel încât toate bucățile să aibă aproximativ aceeași dimensiune. Puneți 2 linguri de ulei într-o formă mică de prăjire, aruncați păstârnacul și prăjiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Între timp, tăiați fileul de porc în jumătate pentru a face două bucăți mai scurte, apoi tăiați fiecare bucată, dar nu până la capăt, astfel încât să o puteți deschide ca o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
4
Tăiați brânza în două, puneți o felie pe jumătate din fiecare bucată de porc și presărați cu salvie tocată și condimentați. Îndoiți carnea de porc peste închiderea cărții pentru a sandwich brânza și legați împreună cu sfoară pentru a face două colete. Condimentați carnea de porc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Încălziți lingura rămasă de ulei cu un buton de unt într-o tigaie până la sfârâit, apoi rumeniți carnea de porc timp de 2-3 minute pe fiecare parte.Când păstârnacul a avut timpul de gătit de 20 de minute, puneți carnea de porc deasupra lor și reveniți la cuptor pentru 15 minute.Acest lucru vă va oferi carne de porc ușor roz dacă preferați să fie bine făcută, gătiți-o timp de 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
În timp ce carnea de porc se prăjește, încălziți un alt buton de unt într-o tigaie și prăjiți frunzele de salvie timp de aproximativ 30 de secunde până când sunt crocante, apoi puneți-le pe o farfurie.Acum adăugați merele în tigaie și gătiți la foc destul de mare până se caramelizează. Ridicați-le, apoi adăugați varza în tigaie și amestecați prăjiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Puneți varza pe două farfurii. Tăiați șirul din carne de porc și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Puneți carnea de porc deasupra varzei, apoi aranjați păstârnacul și merele pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
9
Puneți forma de prăjire la foc mare pe aragaz și vârful în vin sau cidru. Bubble timp de 3-4 minute pentru a reduce și apoi se toarnă peste carne. Împrăștiați frunzele de salvie încrețite deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții2
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista