Carne de porc cu mămăligă de rozmarin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu rozmarin Polentan. Această rețetă face 4 porții cu 668 calorii, 82G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, ulei de măsline, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Rozmarin - Parmezan Mamaliga, Tort De Mămăligă Cu Rozmarin, și Pâini Individuale De Mămăligă De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Combinați muștarul, oțetul, rozmarinul tocat și 1/2 linguriță fiecare sare și piper într-un bol; periați peste tot carnea de porc.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când un termometru înregistrează 145 de grade F, aproximativ 15 minute.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline, usturoiul și fulgii de ardei roșu; gatiti la foc mediu, 2 minute.
Adăugați broccoli, 1/4 cană de apă și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți; gatiti 5 minute.
Aduceți 3 căni de apă, laptele, crenguta de rozmarin și 1/4 linguriță de sare la fiert într-o cratiță la foc mediu; aruncați rozmarinul.
Bateți polenta și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 3 până la 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul. Feliați carnea de porc și serviți cu broccoli și mămăligă.
Fotografie realizată de Justin Walker