Carne de porc cu mere și cartofi dulci

Carnea de porc cu mere și cartofi dulci este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 289 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cardamom măcinat, filete de porc, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de porc cu mere și cartofi dulci, Crock Oală muschiulet de porc cu mere și cartofi dulci, și Cotlet de porc fiert cu cartofi dulci și mere.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sarea, scorțișoara, cardamomul și piperul.
Puneți cartofii dulci într-un castron mare.
Se presară cu 1 linguriță amestec de condimente și 3 lingurițe de ulei; aruncați pentru a acoperi.
Aranjați cartofii într-un singur strat într-un 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace, neacoperit, la 425 int.10 minute.
Frecați uleiul rămas peste carnea de porc; frecați cu amestecul de condimente rămas.
Așezați peste cartofii dulci.
Coaceți timp de 15 minute.
Tăiați fiecare măr în opt pene. întoarceți carnea de porc; aranjați merele în jurul cărnii.
Coaceți cu 15 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 de Centimetre.