Carne de porc cu lămâie și rozmarin cu salată de naut

Carne de porc cu lămâie și rozmarin cu salată de naut
Dacă aveți despre 20 minute pentru a petrece în bucătărie, carnea de porc cu lămâie și rozmarin cu salată de naut ar putea fi o remarcabilă fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 264 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită g 14oz poate năut, rozmarin, usturoi și oțet de sherry. 96 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Năut Cu Lămâie De Rozmarin, cotlet de porc cu rozmarin de lămâie cu salată de rucola, și Filet De Porc Cu Lămâie-Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Amestecați uleiul de măsline, rozmarinul, usturoiul, sucul de lămâie și coaja într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați carne de porc, întoarceți-vă la strat și condimentați bine. Dacă aveți timp marinați la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă. Ridicați carnea de porc din marinată, scuturând orice exces și rezervând marinada pentru mai târziu. Gatiti carnea de porc in tigaie timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau pana cand este fiarta. Odihnește-te pe o farfurie în timp ce faci salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se toarnă marinada rezervată în tigaie cu ceapa. Gatiti 1 min la foc mare inainte de a adauga otetul, plus 3 linguri de apa. Bule în jos timp de 1 min, până când ceapa s-a înmuiat puțin și pansamentul s-a îngroșat ușor. Se amestecă prin năut, puțină sare și piper și oricare dintre sucurile de odihnă din carnea de porc. Puneți frunzele de salată într-un castron, vârful în conținutul tigaiei și aruncați ușor, înainte de a mânca imediat cu carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista