Carne de porc cu lămâie și rozmarin cu salată de naut
Dacă aveți despre 20 minute pentru a petrece în bucătărie, carnea de porc cu lămâie și rozmarin cu salată de naut ar putea fi o remarcabilă fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 264 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită g 14oz poate năut, rozmarin, usturoi și oțet de sherry. 96 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Năut Cu Lămâie De Rozmarin, cotlet de porc cu rozmarin de lămâie cu salată de rucola, și Filet De Porc Cu Lămâie-Rozmarin.
Instrucțiuni
Amestecați uleiul de măsline, rozmarinul, usturoiul, sucul de lămâie și coaja într-un castron mare.
Adăugați carne de porc, întoarceți-vă la strat și condimentați bine. Dacă aveți timp marinați la frigider timp de 30 de minute.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă. Ridicați carnea de porc din marinată, scuturând orice exces și rezervând marinada pentru mai târziu. Gatiti carnea de porc in tigaie timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau pana cand este fiarta. Odihnește-te pe o farfurie în timp ce faci salata.
Se toarnă marinada rezervată în tigaie cu ceapa. Gatiti 1 min la foc mare inainte de a adauga otetul, plus 3 linguri de apa. Bule în jos timp de 1 min, până când ceapa s-a înmuiat puțin și pansamentul s-a îngroșat ușor. Se amestecă prin năut, puțină sare și piper și oricare dintre sucurile de odihnă din carnea de porc. Puneți frunzele de salată într-un castron, vârful în conținutul tigaiei și aruncați ușor, înainte de a mânca imediat cu carnea de porc.