Carne de porc cu dovleac

Nevoie de o curs principal fără lactate? Tocanita de porc cu dovleac ar putea fi o reteta spectaculoasa de incercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,65 USD pe porție. O porție conține 406 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, dovleacul, conservele de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja portocalie, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Porc De Dovleac, Tocană de dovleac, carne de porc și arahide cu conținut scăzut de carbohidrați, și Tocană de arahide de porc Africană rapidă și ușoară, de câștigătorul Pork Passion Pursuit Devon Delaney (sponsorizat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina; gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă salvie, sare, piper negru, roșii și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Se amestecă dovleacul și porumbul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când dovleacul este fraged. Se amestecă coaja rasă.
Se servește peste tăiței; se presară pătrunjel.