Carne De Porc Cu Curry Savuros
Carnea de porc savuroasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $2.97 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 421 calorii. Dacă aveți la îndemână iarbă de lămâie, conserve de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Porc Sărată De Salvie Cu Sos De Porc De Mere, Indad de porc (carne de porc indiană dulce și sărată), și Filet De Porc Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc.
Tăiați carnea de porc în cuburi de 2 inci. În blender, puneți ceapa, usturoiul, ghimbirulrădăcină, turmeric și ardei roșu. Acoperiți; amestecați la viteză medie-mare aproximativ 1 minut, oprind frecvent blenderul pentru a răzui părțile laterale, până la omogenizare.
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiurile la foc mediu. Se toarnă treptat și cu grijă amestecul amestecat în ulei (uleiul va stropi).
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă carnea de porc, roșiile, iarba de lămâie și sosul de pește.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră și 30 de minute, amestecând ocazional, până când carnea de porc este fragedă.
Se servește peste orez; garnisiți cu coriandru.