Carne De Porc Cu Curry Savuros

Carne De Porc Cu Curry Savuros
Carnea de porc savuroasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $2.97 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 421 calorii. Dacă aveți la îndemână iarbă de lămâie, conserve de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Porc Sărată De Salvie Cu Sos De Porc De Mere, Indad de porc (carne de porc indiană dulce și sărată), și Filet De Porc Sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Tăiați carnea de porc în cuburi de 2 inci. În blender, puneți ceapa, usturoiul, ghimbirulrădăcină, turmeric și ardei roșu. Acoperiți; amestecați la viteză medie-mare aproximativ 1 minut, oprind frecvent blenderul pentru a răzui părțile laterale, până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
TurmericTurmeric
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiurile la foc mediu. Se toarnă treptat și cu grijă amestecul amestecat în ulei (uleiul va stropi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.
5
Se amestecă carnea de porc, roșiile, iarba de lămâie și sosul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Sos De PeșteSos De Pește
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră și 30 de minute, amestecând ocazional, până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Se servește peste orez; garnisiți cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista