Carne de porc cu crustă de Cardamom cu sos de ciuperci

Carne de porc cu crustă de Cardamom cu sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu crustă de Cardamom cu sos de ciuperci. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 666 calorii, 50g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frișcă, friptură de coaste de porc, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de porc cu sos de ciuperci Cardamom, Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, și Raft de miel cu crustă de ierburi cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. piure de 1/2 cană de ceapă tocată, 2 linguri de ulei, 2 lingurițe de cardamom și usturoi în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți 1/2 cană de ceapă tocată în centrul tigaiei mari de prăjire; se acoperă cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Presărați carnea de porc generos cu sare și piper; se acoperă cu piure de ceapă. Aruncați ciupercile, rămânând 1/2 cană de ceapă și 3 linguri de ulei în castron; se presară sare și piper; aranjați în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Friptură de porc 1 oră. Spoon ciuperci în cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați 1 1/2 căni de bulion în tigaia de prăjire. Prăjiți carnea de porc până când termometrul introdus în cea mai groasă parte înregistrează 145 de metri pătrați, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați carnea de porc pe platou; cort liber cu folie (temperatura va crește cu 5 până la 10 grade pe măsură ce friptura stă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Răsturnați sucurile din tigaia de prăjire în cratiță cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Adăugați smântână, restul de 1/2 cană de bulion și 1/4 linguriță de cardamom la tigaie; se aduce la fierbere. Se amestecă făina și untul într-o ceașcă mică; se amestecă în sos de ciuperci. Gatiti sosul, amestecand des, pana se reduce suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 5 minute. Sos de sezon cu sare și piper; serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista