Carne de porc cu crustă de Cardamom cu sos de ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu crustă de Cardamom cu sos de ciuperci. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 666 calorii, 50g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frișcă, friptură de coaste de porc, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de porc cu sos de ciuperci Cardamom, Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, și Raft de miel cu crustă de ierburi cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. piure de 1/2 cană de ceapă tocată, 2 linguri de ulei, 2 lingurițe de cardamom și usturoi în procesor.
Întindeți 1/2 cană de ceapă tocată în centrul tigaiei mari de prăjire; se acoperă cu carne de porc.
Presărați carnea de porc generos cu sare și piper; se acoperă cu piure de ceapă. Aruncați ciupercile, rămânând 1/2 cană de ceapă și 3 linguri de ulei în castron; se presară sare și piper; aranjați în jurul cărnii de porc.
Friptură de porc 1 oră. Spoon ciuperci în cratiță mare.
Adăugați 1 1/2 căni de bulion în tigaia de prăjire. Prăjiți carnea de porc până când termometrul introdus în cea mai groasă parte înregistrează 145 de metri pătrați, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Transferați carnea de porc pe platou; cort liber cu folie (temperatura va crește cu 5 până la 10 grade pe măsură ce friptura stă).
Răsturnați sucurile din tigaia de prăjire în cratiță cu ciuperci.
Adăugați smântână, restul de 1/2 cană de bulion și 1/4 linguriță de cardamom la tigaie; se aduce la fierbere. Se amestecă făina și untul într-o ceașcă mică; se amestecă în sos de ciuperci. Gatiti sosul, amestecand des, pana se reduce suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 5 minute. Sos de sezon cu sare și piper; serviți cu carne de porc.