Carne De Porc Cu Chipotle Portocaliu La Grătar Și Orez Brun

Carne de porc cu Chipotle portocaliu la grătar și orez brun este un fără gluten felul principal. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 353 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ardei chipotle în sos adobo, orez brun, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul brun gătit, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Chipotle Lime filet de porc la grătar a lan Alton Brown, Tacos de porc Chipotle la grătar cu salată roșie și ananas cu zahăr brun, și Muschi De Porc Portocaliu-Chipotle La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Amestecați pansamentul, marmelada și ardeii chipotle. Rezervați 1/4 cană amestec de pansament.
Carne la grătar, ardei gras și ceapă 10 min. sau până când carnea este gata (145F), întorcându-se ocazional și perindând cu amestecul de pansament rămas în ultimele 2 min.
Scoateți carnea și legumele de pe grătar; lăsați carnea să stea 5 min. Între timp, tăiați ardeii grași în fâșii și ceapa în pene mai subțiri; așezați într-un castron mediu.
Adăugați amestec de pansament rezervat; aruncați pentru a acoperi.
Tăiați carnea în 6 bucăți; așezați peste orez. Se acoperă cu amestec de legume și smântână.