Carne De Porc Cu Ceapă Dulce Caramelizată

Carnea de porc cu ceapă dulce caramelizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, boia de ardei, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Ceapă Caramelizată, Carne de porc trasă cu ceapă caramelizată, și Cartofi Dulci Și Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați boia, chimenul, piperul și 1/8 linguriță de sare.
Presărați uniform peste carne de porc.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați ceapa, zahărul și 1/4 linguriță sare; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Reduceți căldura la mediu-mare; adăugați 1 linguriță de ulei.
Adăugați carne de porc și gătiți 1 minut. Întoarceți carnea de porc și adăugați ceapa în tigaie.
Adăugați apă și gătiți 3 minute sau până când carnea de porc este gata.
NOTĂ: Dacă nu sunt disponibile cotlete de porc subțiri de napolitane, lăsați cotletele la grosimea de 1/4 inch.