Carne De Porc Cu Boia Afumată

Carnea de porc afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 188 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet de sherry, căței de usturoi, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Ardei Afumat La Grătar, Sandvișuri De Porc Trase Cu Ardei Afumat, Frecat Uscat, și Frigarui de porc, cartofi si branza de capra cu boia afumata.
Instrucțiuni
Combinați uleiul și boiaua într-o cratiță mică, amestecând cu un tel. Gatiti la foc mic 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Adăugați oțet, rozmarin, dacă doriți, sare și usturoi, amestecând cu un bici.
Așezați carnea de porc într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați amestec de ulei; sac de etanșare. Marinati in frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
În timp ce grătarul se încălzește, scoateți carnea de porc din marinadă, aruncând marinada.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz), rotind la fiecare 5 minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Tăiați carnea de porc în diagonală în felii de 1/2 inch.
Se servește cu: orez parfumat cu șofran