Carne De Porc Cu Boia Afumată

Carne De Porc Cu Boia Afumată
Carnea de porc afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 188 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet de sherry, căței de usturoi, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Ardei Afumat La Grătar, Sandvișuri De Porc Trase Cu Ardei Afumat, Frecat Uscat, și Frigarui de porc, cartofi si branza de capra cu boia afumata.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul și boiaua într-o cratiță mică, amestecând cu un tel. Gatiti la foc mic 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Adăugați oțet, rozmarin, dacă doriți, sare și usturoi, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
OțetOțet
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc.
4
Așezați carnea de porc într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Adăugați amestec de ulei; sac de etanșare. Marinati in frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
În timp ce grătarul se încălzește, scoateți carnea de porc din marinadă, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz), rotind la fiecare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
11
Tăiați carnea de porc în diagonală în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
12
Se servește cu: orez parfumat cu șofran
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
OrezOrez
DificultateMediu
Gata În19 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista