Carne De Porc Crocantă În Stil Japonez

Carne De Porc Crocantă În Stil Japonez
Carnea de porc crocantă în stil japonez este o lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,53 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, vin de orez, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Prăjit Crocant În Stil Japonez, Grătar de porc în stil japonez-Yakiniku de porc, și Carne de porc prăjită în stil Italian, cu crackling crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează carnea de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
2
Se amestecă vinul de orez și 1 linguriță de ghimbir și se întinde pe carnea de porc. Stivați carnea de porc și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Cojiți, sferturați și semănați castraveții; tăiat în sulițe de 4 inci. Aruncați cu zahărul și oțetul. Prăjiți fulgii de ardei cu 1 lingură de sare într-o tigaie la foc mediu, aproximativ 4 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Bateți ouăle cu 1/2 cană de apă într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Puneți panko și amidon de porumb în 2 boluri separate de mică adâncime. Dragați fiecare bucată de carne de porc în amidon de porumb, înmuiați în ou, apoi acoperiți cu panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Încălziți 1/4 inch de ulei de arahide într-o tigaie mare la foc mare. Prăjiți carnea de porc în loturi până la auriu, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
8
Presărați castraveții cu o parte din sarea condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
(tub Mare)(tub Mare)
9
Amestecați sosul tonkatsu și restul de 1/2 linguriță de ghimbir într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
10
Serviți carnea de porc cu castraveții și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
11
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista