Carne de porc crocantă de salvie și parmezan cu salată de varză de mere roșii
Carnea de porc crocantă de salvie și parmezan cu salată de mere roșii necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 460 calorii, 44G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 40 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de iaurt natural, mere cu piele roșie, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Muschi de porc parmezan-salvie, Cotlet de porc cu crustă de parmezan și salvie, și Cotlet de porc cu sos de salvie parmezan.
Instrucțiuni
1
Așezați fripturile de porc între două foi de folie alimentară sau hârtie de copt și bateți cu un sucitor până la aproximativ 1 cm grosime. Bateți pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Fripturi De Porc
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Adăugați salvia și pulsați încă de câteva ori pentru a toca aproximativ frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Se amestecă parmezanul și se întinde pe o farfurie mare. Se condimentează cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Unul câte unul, înmuiați fiecare friptură în oul bătut, lăsați excesul să se scurgă, apoi apăsați în amestecul de pesmet pe ambele părți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă și prăjiți fripturile timp de 3-4 minute pe fiecare parte până când sunt fierte. Între timp, amestecați varza, Zara sau iaurtul și mărul, apoi condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
(rezervati 1 Lingura)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Serviți fripturile cu salată de varză și o pană de lămâie, dacă folosiți, pentru stoarcere.
Crisp funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.