Carne de porc crocantă de salvie și parmezan cu salată de varză de mere roșii

Carnea de porc crocantă de salvie și parmezan cu salată de mere roșii necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 460 calorii, 44G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 40 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de iaurt natural, mere cu piele roșie, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Muschi de porc parmezan-salvie, Cotlet de porc cu crustă de parmezan și salvie, și Cotlet de porc cu sos de salvie parmezan.
Instrucțiuni
Așezați fripturile de porc între două foi de folie alimentară sau hârtie de copt și bateți cu un sucitor până la aproximativ 1 cm grosime. Bateți pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face pesmet.
Adăugați salvia și pulsați încă de câteva ori pentru a toca aproximativ frunzele.
Se amestecă parmezanul și se întinde pe o farfurie mare. Se condimentează cu piper negru.
Unul câte unul, înmuiați fiecare friptură în oul bătut, lăsați excesul să se scurgă, apoi apăsați în amestecul de pesmet pe ambele părți. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă și prăjiți fripturile timp de 3-4 minute pe fiecare parte până când sunt fierte. Între timp, amestecați varza, Zara sau iaurtul și mărul, apoi condimentați.
Serviți fripturile cu salată de varză și o pană de lămâie, dacă folosiți, pentru stoarcere.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Crisp funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.