Porumb Oaxacan La Grătar
Grilled Oaxacan porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 7. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 123 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper de cayenne, ulei de măsline, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Porumb La Grătar Oaxacan, Oaxacan Tacos, și Oaxacan Negroni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Bateti sucul de lime, 1 1/2 lingura. ulei și cayenne într-un castron mic. Se condimentează cu sare.
Ungeți porumbul cu restul de 1 1/2 lingură. ulei și grătar, întorcându-se de câteva ori, până când sâmburii dau ușor când sunt presați și devin galbeni mai adânci, aproximativ 12 minute.
Scoateți porumbul de pe grătar pe un platou de servire și ungeți cu amestec de suc de lămâie. Zdrobiți queso fresco deasupra și presărați cu cilantro, dacă doriți.