Carne De Porc Cotlet Caserola
Caserola cu cotlet de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 366 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați morcovi pentru copii, cotlete de porc tăiate în centru, cartofi de aur yukon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Caserola de cotlet de porc a mamei, Carne De Porc Cotlet Caserola, și Carne De Porc Cotlet Caserola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți Cotletele de porc într-o tigaie de prăjire. Aranjați cartofii, ceapa și morcovii în jurul cotletelor.
Se presară supa de ceapă se amestecă peste cotlete și legume; condimentează cu sare și piper negru.
Se toarnă bulion de vită peste întregul amestec.
Așezați un capac pe tigaia de prăjire și coaceți în cuptorul preîncălzit până când Cotletele de porc nu mai sunt roz în centru, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C).
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A La Z se deschide cu arome de flori albe, mandarine, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu indicii de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, apetisant și intens. Nuanțată mijlocul palatului desfășoară cu arome care oglindă și amplifica aromatice. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasic Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, picant și intens va livra în următorii 5 ani.