Carnea de porc coreeană rapidă și ușoară ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 856 calorii. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați o bucată de ghimbir de mărimea degetului mare, pastă coreeană de ardei iute, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca fel principal coreean. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană de arahide de porc Africană rapidă și ușoară, de câștigătorul Pork Passion Pursuit Devon Delaney (sponsorizat), Tocană de arahide de porc Africană rapidă și ușoară, de câștigătorul Pork Passion Pursuit Devon Delaney (sponsorizat), și Char-gratar coreean stil BBQ cotlet de porc și artizanale Coreeană carne Giveaway.
Instrucțiuni
1
Puneți toate ingredientele pentru marinată într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Condimentează după gust, apoi toarnă peste carnea de porc feliată. Acum puteți găti carnea imediat, dar pentru cele mai bune rezultate lăsați-o să se marineze la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Faceți sosul ssamjang (dacă utilizați) amestecând toate ingredientele împreună, apoi puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Soia Condimentată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Încălziți o tigaie la foc mare și gătiți carnea de porc în loturi timp de 2-3 minute pe fiecare parte până când este carbonizată și gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se servește cu orez alb și câteva frunze de salată. Pentru a mânca, puneți o lingură mică de orez într-o frunză, apoi o bucată de carne de porc, ungeți cu sos ssamjang (dacă folosiți) și înfășurați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Pastă De Soia Condimentată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.