Carne de porc condimentată cu rădăcină de țelină pur și linte
Carnea de porc condimentată cu rădăcină de țelină pur și linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,72 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 768 calorii, 62g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, suc de lămâie, morcovi cuburi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Carne De Porc Condimentată Cu Rădăcină De Țelină Pur Și Linte, Filet de porc frecat cu condimente cu rădăcină de țelină-piure de mere și sos de cidru, și Piure De Rădăcină De Țelină.
Instrucțiuni
1
Aduceți rădăcina de țelină și laptele la fiert într-o cratiță mare și grea la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic până când rădăcina de țelină este foarte fragedă, aproximativ 20 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați rădăcina de țelină în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați 1/2 cană de lapte fierbinte. Puree până la foarte neted. Se amestecă untul și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper alb. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Suc De Lămâie
Unt
Lapte
Sare
1
Saut bacon în cratiță medie la foc mediu-mare până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați morcovi, șalotă și rozmarin; saut până când șalotele încep să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Ceapă Eșalotă
Morcov
3
Adăugați linte și 3 căni de apă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic până când lintea este fragedă și lichidul s-a evaporat aproape, aproximativ 35 de minute. Se amestecă untul. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Linte
Unt
Apă
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți primele 4 ingrediente în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adauga carnea de porc; saut pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 6 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
6
Periați carnea de porc cu amestec de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Carne De Porc
7
Transferați tigaia la cuptor; friptură de porc 10 minute. Întoarceți carnea de porc și periați cu amestec de miere. Prăjiți până când termometrul introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 de euro F, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Miere
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
Cuptor
8
Transferați carnea de porc pe suprafața de lucru; cort cu folie (temperatura va crește cu 5 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Adăugați bulion și amestecul de miere rămas în aceeași tigaie. Se fierbe la foc mare până când sosul se reduce la 3/4 cană, aproximativ 5 minute. Se strecoară sosul într-un castron mic. Întoarceți sosul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Miere
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
10
Bateți în unt. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Reîncălziți piureul de rădăcină de țelină și linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Linte
12
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
13
Așezați 1/2 cană piure de rădăcină de țelină în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii. Folosind spatele lingurii, faceți indentare în piure. Puneți 1/2 cană de linte în indentare pe fiecare farfurie. Aranjați feliile de porc deasupra lintei și stropiți cu sos.