Carne de porc condimentată cu cacao-cafea-Chili cu Chutney de mere de pere

Cacao-cafea-Chili Carne de porc condimentată cu Chutney de mere de pere ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 374 calorii. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de suc de portocale, condimente de amestec chile, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Carne de porc condimentată cu cacao-cafea-Chili cu Chutney de mere de pere, Chutney De Mere-Pere, și Chutney De Pere-Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar.
Combinați amestecul de condimente chile, pudra de cacao și cafeaua împreună într-un castron și frecați ușor pe coapsa de porc. Condimentează carnea de porc cu sare și piper. Gratiți coapsele de porc timp de 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și transferați la cuptor până la o temperatură internă de 135 grade F.
Între timp, încălziți o tigaie medie de sote la foc mediu-mare și adăugați unt în tigaie.
Adăugați merele și perele și începeți să amestecați imediat. Ideea este să nu gătești foarte mult fructele.
Adăugați oțetul și zahărul și amestecați pentru a acoperi. Gatiti 1 minut. Gustați amestecul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Feliați subțire carnea de porc și serviți peste chutney cu o cantitate mică de frisee pur și simplu îmbrăcată cu o stoarcere de suc proaspăt de portocale, strop de ulei de măsline și sare și piper, după gust.