Carne de porc-cartofi Hash cu ouă
Hash de porc-cartofi cu ouă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. O porție conține 332 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, cartofi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Hash nou de cartofi cu ouă Pocate, Hash de cartofi dulci cu ouă, și Hash de cartofi cu spanac și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc uniform cu 1/2 linguriță sare și piper negru. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați 2 1/2 căni de apă și usturoi în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 1 oră sau până când carnea de porc este fragedă cu furculița.
Scoateți carnea de porc din tigaie, rezervând lichidul de gătit și usturoiul.
Așezați lichidul de gătit într-un castron. Se răcește ușor carnea de porc.
Scoateți carnea din oase; tăiați cu două furculițe.
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul de măsline în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați cartofii și ceapa în tigaie și sotati timp de 8 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Adăugați lichidul de gătit și usturoiul în amestecul de cartofi și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și gătiți, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede și lichidul se evaporă. Se amestecă carnea de porc mărunțită și 1/2 linguriță sare. Lucrând cu un ou la un moment dat, spargeți cu grijă ouăle peste amestecul de cartofi, la aproximativ 1 inch distanță în tigaie.
Presărați ouăle uniform cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper roșu măcinat. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți timp de 3 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Se presară cu ceapă verde.