Carne De Porc-Caju Stir-Fry
Carne de porc-caju Stir-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 730 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sos de prăjit, fasole, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Miere Caju Carne De Porc Se Amestecă-Prăji, Carne De Porc De Caju Prăjită, și Carne de porc, fasole neagră și caju.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună carnea de porc și 2 linguri de sos de prăjit.
Se amestecă carnea de porc în 1 lingură de ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mare 3 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți carnea de porc și puneți-o deoparte.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie. Se amestecă ardeiul gras și ceapa 2 până la 3 minute sau până când sunt crocante.
Întoarceți carnea de porc în tigaie. Se amestecă restul de 2 linguri de sos de prăjit, fasole verde și caju. Gatiti pana se incalzeste bine.