Carne De Porc Afumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc afumată. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 413 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ketchup, oțet de cidru, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umăr De Porc Afumat, Carne De Porc Cu Ananas Afumat, și Fund De Porc Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați lemnul în apă 1 oră.
Gatiti mustarul si urmatoarele 6 ingrediente intr-o cratita mare la foc mic, amestecand des, 20 de minute; se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Tăiați mai multe fante adânci în friptură folosind un cuțit de tăiat. Se amestecă împreună usturoiul, sarea și piperul; frecați pe toate părțile fripturii.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Scurgeți lemnul; așezați pe cărbuni.
Puneți tava de apă în fumător; adăugați apă pentru a umple linia.
Așezați friptura de porc în centrul raftului inferior pentru alimente.
Se toarnă 1 cană amestec de muștar peste friptură.
Gătiți, acoperit cu capac pentru fumător, 6 până la 7 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 165, adăugând lemn și cărbune suplimentar la fiecare oră, după cum este necesar.
Scoateți friptura de la fumător; se răcește ușor. Se toacă și se servește cu sosul de muștar rămas.