Carne de porc aburită și găluște J Pculcama
Carnea de porc aburită și găluștele J Pculcama ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 60 de porții cu 73 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână carne de porc măcinată, usturoi, albuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Găluște De Porc Aburite, Găluște de porc și creveți aburite, și Găluște De Porc Și Varză Aburite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ușor albușul de ou într-un castron mare, apoi amestecați ghimbir, usturoi, ulei de arahide, ulei de susan, sos de soia, amidon de porumb, zahăr și sare.
Adăugați jicama, scallion și carne de porc și amestecați împreună cu mâinile până se combină bine.
Separați ambalajele wonton și împachetați-le în grămezi de 1
Tăiați fiecare stivă cu tăietor de prăjituri și aruncați garniturile. Aranjați 6 runde pe o suprafață de lucru (păstrați rundele rămase acoperite cu folie de plastic) și umpleți o lingură redusă în centrul fiecăruia. Umeziți ușor marginea ambalajelor cu un deget înmuiat în apă. Lucrând cu 1 la un moment dat și lăsând găluște pe o suprafață plană, adunați marginea ambalajului în jurul părții umpluturii, plisând ambalajul pentru a forma o ceașcă și apăsând pliurile împotriva umpluturii (lăsați găluștele deschise în partea de sus). Aplatizați umplerea la același nivel cu marginea ambalajului cu degetul umed și transferați gălușca într-o tavă. Faceți mai multe găluște în același mod cu rundele rămase și umplutura.
Generos ulei de jos de strecurătoare-steamer insera și să aducă câțiva centimetri de apă la fierbere în oală, astfel încât partea de jos a inserției stă deasupra apei. Aranjați 10 găluște, la aproximativ 1/2 inch distanță, în inserție și abur la foc moderat, acoperite, până când aluatul este translucid și umplutura este doar gătită, aproximativ 6 minute.
Se amestecă semințele de susan alb-negru și se presară peste găluște.
* Găluște (fără semințe de susan) pot fi formate și aburite cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi răcite, acoperite. Găluștele aburite pot fi, de asemenea, înghețate 1 săptămână; congelați în 1 strat pe o tavă învelită în plastic până la întărire, apoi transferați într-o pungă de plastic sigilabilă. Reîncălziți (nu dezghețați dacă este înghețat) în strecurătoare-introduceți aburul peste apă clocotită (la foc mic) până când se încălzește, aproximativ 6 minute.