Carne De Porc

Carne De Porc
Chiftele de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 1,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 371 calorii. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Un amestec de ulei de măsline, pesmet, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Porc, Carne De Porc, și Carne de porc fructată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați carnea într-un castron mare, întindeți-o și condimentați cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ingredientele rămase lăsând firimiturile de pâine până la sfârșit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4
Se amestecă până când toate ingredientele sunt combinate. Creați o plăcintă mică și testați-o într-o tigaie mică în 1 lingură de ulei. Când este rumenit pe ambele părți, gustați și re-condimentați amestecul de carne, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Rotiți amestecul în aproximativ 20 până la 25 de bile cu diametrul de aproximativ 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare. Când uleiul începe să fumeze ușor, opriți focul pentru a evita stropirea, adăugați chiftelele într-un singur strat și întindeți-le oarecum, astfel încât să aibă șansa de a se rumeni în loc de abur. Este posibil să fie nevoie să faceți acest lucru în loturi. Se rumenesc chiftelele, la foc mare, întorcându-le astfel încât să se rumenească peste tot. Tratați-le ca hamburgerii și gătiți-le până când sunt medii-rare, aproximativ 3 până la 5 minute. Atingeți-le pentru a vă asigura că sunt încă fragede în centru. Folosiți o lingură sau o spatulă pentru a le scoate din tigaie într-o tavă și gătiți bilele rămase, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Adăugați chiftelele în sosul de roșii fierbinte și lăsați-le să buleze ușor și fierbeți la foc foarte mic timp de câteva minute. Opriți focul și lăsați amestecul să se odihnească câteva minute suplimentare înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați ceapa, usturoiul, fulgii de ardei roșu și zahărul și condimentați cu sare, după gust. Se amestecă morcovii și se condimentează din nou cu sare. Gatiti aproximativ 2 minute, apoi adaugati rosii conservate. Folosiți o lingură de lemn pentru a rupe o parte din roșiile întregi și gătiți la foc mediu, amestecând din când în când, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Roșii întregiRoșii întregi
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
10
Adăugați jumătate din apă pentru a împiedica legumele să se usuce prea mult și continuați să gătiți încă 10 minute. Gust pentru condimente. Roșiile ar trebui să fie destul de defalcate și aromele care se reunesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Adăugați apa rămasă, după cum este necesar, și gătiți încă 10 minute. Sosul gătește cam atâta timp cât este nevoie pentru a face chiftelele de la început până la sfârșit, aproximativ 45 de minute. Se amestecă frunzele de busuioc și se condimentează cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții20
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista