Carne de miel și cartofi
Coacerea cu miel și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $2.69 pe portie. O porție conține 600 de calorii, 27G de proteine, și 40g de grăsime. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline plus, carne tocată de miel, sos de paste de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlete De Miel Cu Coacere De Cartofi Dulci Cu Brânză, New England Miel Coace, și Tava de miel grecească se coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Fierbeți cartofii timp de 10-12 minute sau până când sunt pe jumătate fierți.
Între timp, încălziți puțin ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Rumeniti tocatul in 2 loturi, rupand orice bucati cu spatele unei linguri de lemn. Sfat toate carne tocată înapoi în tigaie, se adaugă scorțișoară și se prăjește timp de 1 min.
Se toarnă sosul de roșii și se fierbe timp de 5 minute. Feliați cartofii cât de subțire puteți, fără a rupe feliile.
Puneți carnea tocată și cartofii într-un vas de copt de 1,5 litri. Condimentați fiecare strat și terminați cu un strat de cartofi.
Întindeți brânza sau sosul alb deasupra și coaceți timp de 35 de minute până devin aurii și cartofii sunt fragezi.