Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați Mielul fiert cu fasole albă. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 647 calorii, 52G de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pastă de roșii, cozi de miel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Carne De Miel Înăbușită Cu Fasole Albă, Carne De Porc Înăbușită Cu Fasole Albă, și Shanks de miel toscan cu fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face gambele de miel: se usucă gambele de miel și se condimentează cu sare și piper. Într-o caserolă rezistentă la flacără de 8 litri, încălziți uleiul la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumați și mielul brun se înmoaie bine în loturi, transferându-se pe o farfurie pe măsură ce se rumenesc. La caserolă se adaugă ceapa, morcovul, țelina și usturoiul și se sotează până se înmoaie ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Shanks De Miel
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Se adaugă vinul și se fierbe amestecul, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la aproximativ 3 căni. Întoarceți gambele de miel în caserolă și amestecați bulionul, pasta de roșii și cimbru. Se aduce lichidul la fierbere și se fierbe, acoperit, amestecând și întorcând Cotletele de miel ocazional, 1 1/2 ore. Se fierbe amestecul, neacoperit, amestecând ocazional, încă 1 oră sau până când gambele de miel sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Shanks De Miel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Pentru a face Gremolata în timp ce mielul gătește: într-un castron mic amestecați ingredientele gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Pentru a face fasolea în timp ce mielul gătește: într-o cratiță încălziți uleiul la foc moderat până la cald, dar nu fumați și gătiți ceapa, morcovii, țelina și usturoiul, amestecând, 2 sau 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați fasole, 2 căni bulion, unt și frunze de dafin și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional și adăugând suficient bulion rămas pentru a menține fasolea umedă și pentru a ajunge la o consistență cremoasă, aproximativ 30 de minute. Aruncați frunza de dafin și adăugați jumătate de gremolata și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
6
Transferați gambele de miel pe o farfurie și păstrați-le calde, acoperite cu folie. Se strecoară lichidul printr-o sită într-o cratiță, aruncând solidele. Se fierbe sosul, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Se toarnă sosul într-un bol și se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Se amestecă untul și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Presărați gambele de miel cu gremolata rămasă și serviți cu fasole și sos.