Carne de miel cu fenicul și fasole albă

Carne de miel cu fenicul și fasole albă
Carnea de miel cu fenicul și fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 318 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți fasole bleumarin fasole, semințe de fenicul, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Shanks de miel toscan cu fasole albă, Carne de miel cu fasole albă și Squash, și Carne de miel înăbușită cu fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti gremolata de fenicul, combinați primele 4 ingrediente într-un bol mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru a pregăti fasolea, sortați și spălați fasolea uscată; puneți într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei; aduceți la fierbere și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
4
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Tăiați grăsimea din miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Combinați rozmarinul, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Frecați suprafața mielului cu amestec de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
8
Adăugați miel; gatiti 10 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
9
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați bulbul de fenicul, morcovul, semințele de fenicul, usturoiul și prazul; acoperiți, reduceți focul și gătiți 10 minute, amestecând frecvent pentru a degrada tigaia. Se amestecă bulionul și vinul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți mielul în tigaie; adăugați fasole, 1 lingură frunze de fenicul, cimbru și roșii. Aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura. Se fierbe timp de 1 oră și 15 minute sau până când mielul este fraged; aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți mielul din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Se fierbe amestecul de fasole, neacoperit, 10 minute.
13
Presărați amestecul de fasole cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
14
Scoateți mielul din oase. Împărțiți mielul între 4 boluri puțin adânci și serviți cu amestec de fasole și gremolata de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)1Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov tăiat în felii subțirimorcov tăiat în felii subțiri1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui fără grăsimi, mai puțin sodiubulion de pui fără grăsimi, mai puțin sodiu12 lingurițe de pudră de usturoifonduri de fenicul tocatfonduri de fenicul tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze de fenicul tocatefrunze de fenicul tocate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulb de fenicul tocatbulb de fenicul tocat1Bucăți de caramele Heath Barsemințe de fenicul, zdrobitesemințe de fenicul, zdrobite23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate3crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați1kilogrameshanks de mielshanks de miel2praz, împodobite, sferturi pe lungime, și feliatepraz, împodobite, sferturi pe lungime, și feliate12 lingurițe de pudră de usturoicoaja de lămâie rasăcoaja de lămâie rasă1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole marină uscată sau alte fasole albă micăfasole marină uscată sau alte fasole albă mică2Bucăți de caramele Heath Bar1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii de prune, decojite, însămânțate și tocate (aproximativroșii de prune, decojite, însămânțate și tocate (aproximativ0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Oreos dublu umpluttocat proaspăt sau 1/4 linguriță rozmarin uscattocat proaspăt sau 1/4 linguriță rozmarin uscat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista