Carne Adovada Gătită Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Carne Adovadan gătită lent. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 354 calorii, 52G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne Adovada, Carne Adovada, și Pui" Carne " Adovada.
Instrucțiuni
Așezați semințele de coriandru și chimen într-o tigaie mare sau din fontă la foc mediu și prăjiți până se parfumează, aproximativ 3 minute.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească. Folosind o râșniță de condimente, măcinați semințele într-o pulbere fină; pus deoparte.Clătiți ardeii iute în apă și uscați-i cu prosoape de hârtie.
Așezați jumătate din ardei iute în tigaia mare sau din fontă și prăjiți la foc mediu până când sunt ușor umflate și parfumate, aproximativ 2 până la 3 minute.
Transferați pe o tăietură și repetați cu ardeii iute rămași. Când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime, apoi îndepărtați și aruncați tulpinile și semințele.
Așezați jumătățile de chile într-o cratiță medie, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la minim și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați ardeii iute să se răcească ușor în lichidul de gătit, aproximativ 30 de minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ardeii iute într-un blender.
Adăugați 1 cană de lichid de gătit și amestecați până se omogenizează; pune deoparte.
Încălziți untura sau uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Se adaugă usturoiul, pudra rezervată de coriandru-chimen, frunza de dafin și Chile rezervată pur arincule, se condimentează cu sare și se amestecă pentru a se combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand aromele incep sa se contopeasca, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Între timp, încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în treimea inferioară.Clătiți carnea de porc și uscați-o. Condimentați Generos friptura peste tot cu sare și piper și puneți-o într-o tigaie sau cuptor olandez. (Friptura poate fi tăiată în bucăți mari dacă nu se potrivește ușor în tigaie.)
Se toarnă sosul de chile răcit peste carnea de porc și se întinde peste tot pentru a acoperi carnea. Acoperiți bine tigaia cu folie sau un capac. Prăjiți până când carnea de porc este fragedă și se desprinde ușor cu două furculițe, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.