Carne Adovada Gătită Lent

Carne Adovada Gătită Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Carne Adovadan gătită lent. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 354 calorii, 52G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne Adovada, Carne Adovada, și Pui" Carne " Adovada.

Instrucțiuni

1
Așezați semințele de coriandru și chimen într-o tigaie mare sau din fontă la foc mediu și prăjiți până se parfumează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CoriandruCoriandru
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească. Folosind o râșniță de condimente, măcinați semințele într-o pulbere fină; pus deoparte.Clătiți ardeii iute în apă și uscați-i cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Așezați jumătate din ardei iute în tigaia mare sau din fontă și prăjiți la foc mediu până când sunt ușor umflate și parfumate, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați pe o tăietură și repetați cu ardeii iute rămași. Când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime, apoi îndepărtați și aruncați tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Așezați jumătățile de chile într-o cratiță medie, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la minim și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați ardeii iute să se răcească ușor în lichidul de gătit, aproximativ 30 de minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ardeii iute într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
7
Adăugați 1 cană de lichid de gătit și amestecați până se omogenizează; pune deoparte.
8
Încălziți untura sau uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
10
Se adaugă usturoiul, pudra rezervată de coriandru-chimen, frunza de dafin și Chile rezervată pur arincule, se condimentează cu sare și se amestecă pentru a se combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand aromele incep sa se contopeasca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
CoriandruCoriandru
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
11
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Între timp, încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în treimea inferioară.Clătiți carnea de porc și uscați-o. Condimentați Generos friptura peste tot cu sare și piper și puneți-o într-o tigaie sau cuptor olandez. (Friptura poate fi tăiată în bucăți mari dacă nu se potrivește ușor în tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
12
Se toarnă sosul de chile răcit peste carnea de porc și se întinde peste tot pentru a acoperi carnea. Acoperiți bine tigaia cu folie sau un capac. Prăjiți până când carnea de porc este fragedă și se desprinde ușor cu două furculițe, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Ardei IuteArdei Iute
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista