Carne Adovada (Chile roșu și tocană de porc)

Nevoie de o curs principal fără lactate? Carne Adovada (Chile roșu și tocană de porc) ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 377 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de frunze de dafin, umăr de porc dezosat, ardei iute din New mexico și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Carne Adovada (New Mexican Chile-Carne De Porc Fiert), Tocană De Porc: Carne Adovada, și Carne Adovada (Carne De Porc Marinată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Se încălzește 2 linguri. ulei într-o oală mare, cu fund greu, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa este aurie, aproximativ 6 minute.
Scoateți de pe foc și transferați ceapa și usturoiul într-un castron cu o lingură cu fante.
Într-un castron mare, amestecați făina, sarea, chimenul și piperul.
Adăugați carne de porc și aruncați pentru a acoperi. Întoarceți oala la foc mediu-mare, adăugați 1 lingură rămasă. ulei și, lucrând în loturi, carne ușor rumenită pe toate părțile, 5 până la 7 minute pe lot.
Transferați carnea într-un castron separat pe măsură ce mergeți.
Întoarceți ceapa și usturoiul în oală.
Se presară cu ardei iute și se gătește, amestecând, 2 minute (amestecul va fi gros).
Adăugați bulion, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite de pe fundul vasului. Se toarnă sosul într-un blender până se omogenizează. Întoarceți sosul în oală și adăugați frunza de dafin și carnea de porc rezervată.
Acoperiți oala, puneți-o în cuptor și gătiți 1 oră. Puneți capacul ușor întredeschis și gătiți până când carnea de porc este fragedă cu furculița, încă aproximativ 1 oră.
Îndepărtați frunza de dafin înainte de servire.
Ardeiul roșu uscat măcinat este folosit atât pentru condimentarea, cât și pentru îngroșarea sosurilor (nu vă lăsați intimidați de cantitățile mari solicitate; acest ingredient nu seamănă cu cayenne sau pudra de chili de supermarket, care este un amestec de mai multe condimente). Ardeii iute sunt vânduți în funcție de nivelul de căldură (de la blând și dulce la destul de picant), așa că asigurați-vă că cumpărați un lot care să se potrivească gustului dumneavoastră. Căutați-l în piețele latine și în magazinele gourmet sau vedeți Finding New Mexico Chiles, (mai jos) pentru surse de comandă prin poștă.
Găsirea chiles New Mexico
Magazinul Din Chile. Sursă bună pentru ardei iute roșii uscați la sol. De la $50 pentru 8 oz.; Santa Fe; www.thechileshop.com sau 505/983-
Chimayo să plece. Vinde ardei iute roșu Chimayo uscat măcinat cultivat în sudul New Mexico. $25 pentru 8 oz.; www.cibolojunction.com sau 800/683-
Semințe Native / căutare. Cultivați ardei iute din nordul New Mexico din semințe de moștenire. www.nativeseeds.org sau 866/622-
Piața Fermierilor Santa Fe. Cel mai bun loc pentru a găsi ardei iute din nordul New Mexico, atât proaspeți, cât și uscați. Diverse locații și ore; contact www.santafefarmersmarket.com sau 505/983-