Cardon Prăjit De Aur
Golden Fried Cardoon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 559 calorii, 27G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, sare și piper, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 40%. Rețete similare includ Cardon Prăjit De Aur, Cardoon Risotto, și Cardoon Gratin.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați apa și oțetul. Folosind un cojitor de legume, îndepărtați corzile exterioare dure ale coastelor cardoon.
Tăiați coastele în lungimi de 2 inci, adăugându-le în apa de oțet în timp ce lucrați.
Scurgeți coastele cardoon, transferați-le într-o cratiță mare cu apă ușor sărată și fierbeți până când sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute.
Se scurge și se usucă; lasa sa se raceasca.
Într-un castron puțin adânc, combinați gălbenușurile și oul. Într-un alt castron, aruncați firimiturile cu parmezanul, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Scufundați cardonul în ouă, apoi dragați firimiturile, apăsând pentru a le ajuta să adere. Scuturați orice exces și așezați cardonul pe o tavă căptușită cu hârtie de ceară.
Într-o tigaie medie, încălziți 1/2 inch de ulei vegetal la foc moderat. Când uleiul este foarte fierbinte, adăugați cardonul, 5 sau 6 bucăți la un moment dat și prăjiți până devin aurii și crocante, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Transferați cardonul într-un suport de sârmă așezat peste o foaie de copt.
Se presară ușor cu sare și se servește fierbinte sau la temperatura camerei cu pene de lămâie.