Cardamom-Mousse de iaurt cu caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mousse de Cardamom-iaurt cu caise. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 204 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați până la 8 caise, iaurt strecurat, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mousse de iaurt Cardamom cu caise, Mousse De Iaurt Cardamom, și Caise Braconate Cu Vanillan Și Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/4 cană (60 ml) apă într-o cratiță mică și se presară gelatina peste ea. Se lasă deoparte 5 minute pentru a permite gelatinei să se înmoaie. Puneți tigaia la foc mediu și bateți până se dizolvă gelatina.
Bateți mierea și continuați să încălziți până când mierea s-a subțiat.
În vasul unui mixer cu suport (sau într-un castron mare, folosind un mixer manual), bateți albușurile până se înțepenesc. Răzuiți într-un castron separat. Ștergeți vasul de amestecare și bateți crema până se formează vârfuri rigide.
Adăugați iaurtul și biciul până se combină. Bateți cardamomul și sarea, apoi turnați încet mierea încălzită și gelatina și biciul. Folosiți o spatulă pentru a plia ușor albușurile.
Întindeți mousse-ul în șase căni separate sau într-un vas de 1 litru (1 L) și dați-l la frigider timp de 1 până la 2 ore, până când se fixează ușor.
Serviți cu felii de caise proaspete sau îndepărtați gropile din jumătățile de caise și pipa în bucăți de mousse.
Retipărit cu permisiunea de la
Dulciuri fără coacere: budincă, Panna Cotta, pufuri, prăjituri cu gheață și multe altele nu-
Coaceți Deserturi de credință Durand. Text copyright pentru 2013 Faith Durand; fotografii pentru 2013 Stacy Newgent. Publicat de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS