Cardamom de ghimbir oeufs la neige

Cardamom de ghimbir oeufs la neige
Cardamom de ghimbir oeufs la neige este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 265 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de lapte, zahăr, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Oeufs a La Neige, Insula plutitoare (Oeufs A La Neige), și Ceai De Cardamom De Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia de jos a unei mici foi de 4 fețe cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
2
Separați 2 ouă; puneți gălbenușurile într-un castron mare și albușurile în altul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ou întreg la gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
4
Bateți albușurile cu un vârf de sare folosind un mixer electric până când țin vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Adăugați 1/2 cană de zahăr într-un flux lent, bătând la viteză medie-mare până când albii dețin vârfuri rigide și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
6
Între timp, aduceți laptele la foc mic cu ghimbir și cardamom într-o oală mare de 4 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
GhimbirGhimbir
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Aruncați 4 bucăți mari de albi bătuți în lapte și braconați la foc mic, rotind o dată, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
8
Transferați cu o lingură cu fante în tigaia căptușită (rezervați lapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
9
Bateți restul de 3 linguri de zahăr, amidon de porumb și sare în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Adăugați lapte fierbinte într-un flux lent, amestecând până se încorporează, apoi reveniți la oală. Gatiti, amestecand des, pana se ingroasa si un termometru cu citire instantanee Inregistreaza 170 F. Se strecoara printr-o sita cu ochiuri fine intr-un bol curat. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
SitaSita
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Quick-Chill custard prin setarea castron într-o baie de gheață și amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Se toarnă în 4 boluri și se pune câte o bezea în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
12
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista