Cardamom de ghimbir oeufs la neige
Cardamom de ghimbir oeufs la neige este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 265 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de lapte, zahăr, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Oeufs a La Neige, Insula plutitoare (Oeufs A La Neige), și Ceai De Cardamom De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia de jos a unei mici foi de 4 fețe cu hârtie pergament.
Separați 2 ouă; puneți gălbenușurile într-un castron mare și albușurile în altul.
Adăugați ou întreg la gălbenușuri.
Bateți albușurile cu un vârf de sare folosind un mixer electric până când țin vârfuri moi.
Adăugați 1/2 cană de zahăr într-un flux lent, bătând la viteză medie-mare până când albii dețin vârfuri rigide și lucioase.
Între timp, aduceți laptele la foc mic cu ghimbir și cardamom într-o oală mare de 4 litri la foc mediu.
Aruncați 4 bucăți mari de albi bătuți în lapte și braconați la foc mic, rotind o dată, 4 minute.
Transferați cu o lingură cu fante în tigaia căptușită (rezervați lapte).
Bateți restul de 3 linguri de zahăr, amidon de porumb și sare în amestecul de gălbenușuri.
Adăugați lapte fierbinte într-un flux lent, amestecând până se încorporează, apoi reveniți la oală. Gatiti, amestecand des, pana se ingroasa si un termometru cu citire instantanee Inregistreaza 170 F. Se strecoara printr-o sita cu ochiuri fine intr-un bol curat. Se amestecă vanilia.
Quick-Chill custard prin setarea castron într-o baie de gheață și amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Se toarnă în 4 boluri și se pune câte o bezea în fiecare.