Carbonara Prăjită Cu Varză De Bruxelles

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Carbonaran de varză de Bruxelles prăjită. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 926 calorii. Această rețetă servește 2. 5071 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano reggiano, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Varză de Bruxelles Carbonara cu dovleac prăjit cu rodie Chile, Baie Fierbinte De Varză De Bruxelles Prăjită Cu Brânză, și Salată De Quinoa Prăjită Cu Varză De Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați varza de Bruxelles în uleiul de măsline împreună cu sarea și piperul, întindeți-le într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți-le într-un cuptor preîncălzit de 218° până se rumenesc, aproximativ 15-20 de minute, răsturnând la jumătate.Între timp, aduceți o oală cu apă la fiert și gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.Între timp, gătiți slănina într-o tigaie, turnați din tigaie toate, cu excepția unei linguri de grăsime de slănină, opriți focul și adăugați usturoiul.Între timp, amestecați gălbenușul de ou, smântâna grea și brânza într-un bol.
Scurgeți pastele fierte rezervând o parte din apă.
Amestecați pastele, amestecul de gălbenușuri de ou și varza de Bruxelles în slănina din tigaie, adăugând apă de paste după cum este necesar și condimentați cu piper după gust.