Carameluri De Ciocolată Sărate

Carameluri De Ciocolată Sărate
Caramelele de ciocolată sărate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 120 și costă 6 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 33 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Un amestec de zahăr granulat, sirop de porumb, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Carameluri De Ciocolată Sărate, Caramele De Ciocolată Cu Lapte Sărat, și Ciocolată Mexicană Sărată-Caramele Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți foaia de copt cu 1 linguriță de unt și puneți-o deoparte pe o suprafață rezistentă la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Combinați zahărul, ciocolata, laptele evaporat și smântâna grea, într - o cratiță mare (6 până la 8 litri) sau oală. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, neacoperit și fără agitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Cremă GreaCremă Grea
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Odată ce amestecul a ajuns la fierbere, introduceți termometrul pentru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
4
Adăugați siropul de porumb și amestecați ușor cu spatula rezistentă la căldură până când totul se amestecă bine. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând des și asigurându-vă că răzuiți fundul oalei pentru a împiedica amestecul să se ardă, până când amestecul ajunge la 230 buc.F/110 buc. c (etapa filetului), aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați cele 3 1/2 linguri de unt și, amestecând continuu, gătiți caramelul până când ajunge la 238 buc.F/115 buc. c (etapa cu bilă moale), 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
6
Scoateți caramelul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
7
Se amestecă sarea, asigurându-se că se amestecă bine, astfel încât să fie distribuită uniform. Purtând mănuși de cuptor, turnați cu grijă caramelul pe foaia de copt pregătită. Lăsați-l să se răcească complet până când este ferm la atingere, cel puțin 3 ore, de preferință peste noapte. (Dacă este umed, acoperiți caramelul cu folie de plastic până când îl puteți tăia și înfășura în hârtie de ceară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Cuptor MittCuptor Mitt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
8
Înveliți ușor un cuțit ascuțit de bucătar cu spray de gătit și treceți vârful în jurul marginii foii de copt pentru a elibera caramelul. Întoarceți ușor caramelul pe placa de tăiere căptușită și tăiați-l în pătrate de 1 inch. Înfășurați bucățile în hârtie răsucitoare de ceară (pentru a transforma pătratele în bușteni mici, pliați fiecare bucată pe ea însăși, înfășurați hârtia răsucitoare în jurul ei și rotiți caramelul înfășurat pe placa de tăiat, apoi răsuciți capetele hârtiei închise).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Foaie De CoptFoaie De Copt
Chefs CuțitChefs Cuțit
9
Păstrați caramelele într-un recipient etanș la temperatura camerei răcoroase timp de până la 4 săptămâni; vor rezista până la 3 luni la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
10
Din cartea de bucate Liddabit Sweets Candy: cum să faci bomboane cu adevărat delicioase în propria bucătărie de Liz Gutman și Jen King. Copyright 2012 de Liz Gutman și Jennifer King; fotografie principală Copyright 2012 de Rachel Been. Publicat de Workman Publishing Company, Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții120
Scor De Sănătate0
Revista