Caramelele de ciocolată sărate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 120 și costă 6 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 33 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Un amestec de zahăr granulat, sirop de porumb, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Carameluri De Ciocolată Sărate, Caramele De Ciocolată Cu Lapte Sărat, și Ciocolată Mexicană Sărată-Caramele Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți foaia de copt cu 1 linguriță de unt și puneți-o deoparte pe o suprafață rezistentă la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
2
Combinați zahărul, ciocolata, laptele evaporat și smântâna grea, într - o cratiță mare (6 până la 8 litri) sau oală. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, neacoperit și fără agitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Cremă Grea
Ciocolata
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoi
3
Odată ce amestecul a ajuns la fierbere, introduceți termometrul pentru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
4
Adăugați siropul de porumb și amestecați ușor cu spatula rezistentă la căldură până când totul se amestecă bine. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând des și asigurându-vă că răzuiți fundul oalei pentru a împiedica amestecul să se ardă, până când amestecul ajunge la 230 buc.F/110 buc. c (etapa filetului), aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați cele 3 1/2 linguri de unt și, amestecând continuu, gătiți caramelul până când ajunge la 238 buc.F/115 buc. c (etapa cu bilă moale), 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Unt
6
Scoateți caramelul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
7
Se amestecă sarea, asigurându-se că se amestecă bine, astfel încât să fie distribuită uniform. Purtând mănuși de cuptor, turnați cu grijă caramelul pe foaia de copt pregătită. Lăsați-l să se răcească complet până când este ferm la atingere, cel puțin 3 ore, de preferință peste noapte. (Dacă este umed, acoperiți caramelul cu folie de plastic până când îl puteți tăia și înfășura în hârtie de ceară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
Cuptor Mitt
Hârtie De Ceară
8
Înveliți ușor un cuțit ascuțit de bucătar cu spray de gătit și treceți vârful în jurul marginii foii de copt pentru a elibera caramelul. Întoarceți ușor caramelul pe placa de tăiere căptușită și tăiați-l în pătrate de 1 inch. Înfășurați bucățile în hârtie răsucitoare de ceară (pentru a transforma pătratele în bușteni mici, pliați fiecare bucată pe ea însăși, înfășurați hârtia răsucitoare în jurul ei și rotiți caramelul înfășurat pe placa de tăiat, apoi răsuciți capetele hârtiei închise).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Foaie De Copt
Chefs Cuțit
9
Păstrați caramelele într-un recipient etanș la temperatura camerei răcoroase timp de până la 4 săptămâni; vor rezista până la 3 luni la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Caramel
10
Din cartea de bucate Liddabit Sweets Candy: cum să faci bomboane cu adevărat delicioase în propria bucătărie de Liz Gutman și Jen King. Copyright 2012 de Liz Gutman și Jennifer King; fotografie principală Copyright 2012 de Rachel Been. Publicat de Workman Publishing Company, Inc.