Caramelele de ciocolată sărate sunt un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 64. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 0g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă, sare de mare fulgioasă, cum ar fi maldon, și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Carameluri De Ciocolată Sărate, Caramele De Ciocolată Cu Lapte Sărat, și Ciocolată Mexicană Sărată-Caramele Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie metalică pătrată de 8 inci, cu 2 foi lungi de pergament încrucișat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Aduceți smântâna doar la fierbere într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru la foc moderat, apoi reduceți focul la minim și adăugați ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Lăsați să stea 1 minut, apoi amestecați până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
4
Se ia de pe foc.
5
Aduceți zahărul, siropul de porumb, apa și sarea la fiert într - o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat. Se fierbe, neacoperit, fără a se amesteca, dar se învârte ușor tigaia ocazional, până când zahărul este auriu adânc, aproximativ 10 minute. Înclinați tigaia și turnați cu grijă amestecul de ciocolată (amestecul va bule și abur puternic). Se continua fierberea la foc moderat, amestecand frecvent, pana cand amestecul Inregistreaza 255 F pe termometru, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Ciocolata
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați untul, amestecând până se topește complet, apoi turnați imediat în tava de copt căptușită (nu răzuiți Niciun caramel care se agață de partea inferioară sau laterală a cratiței).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
7
Lăsați caramelul să stea 10 minute, apoi presărați uniform cu sare de mare. Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Răsturnați cu grijă caramelul pe o tăietură curată și uscată, apoi îndepărtați pergamentul. Întoarceți sarea de caramel cu fața în sus. Ușor lama de ulei de un cuțit mare grele și se taie în pătrate de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuțit
1
* Dacă se dorește, sare de mare suplimentară poate fi presată pe caramele după tăiere.* Caramelele se păstrează, stratificate între foi de pergament sau hârtie de ceară, într-un recipient etanș la temperatura camerei răcoroase 2 săptămâni.* Caramele pot fi învelite în pătrate de 4 inci de hârtie de ceară; răsuciți capetele pentru a închide.