Caramele I

Caramele I
Caramele s-ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 418 calorii, 1g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 222 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, sirop de porumb, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este improvizabil. Încercați Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care le fac oamenii atunci când fac caramele), Caramele I, și Caramele De Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt un vas de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2
Într-o cratiță grea, combinați zahărul, siropul de porumb, 1 cană smântână și unt. Se aduce la fierbere, amestecând des, apoi se amestecă restul de 1 cană de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se încălzește, fără agitare, la 242 grade F (116 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă fermă, dar flexibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
ApăApă
4
Se ia de pe foc, se amestecă vanilia și se toarnă în vasul pregătit. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
5
Când se răcește, întoarceți bomboanele la temperatura camerei, apoi tăiați în pătrate de 1 inch și înfășurați în hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
FolieFolie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista