Caramele de ciocolata

Caramele de ciocolata
Caramelele de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Pentru 16 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 32 de porții cu 95 de calorii, 1 g de proteine și 5 g de grăsimi fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână unt, sirop de porumb, ciocolată și alte câteva ingrediente, le puteți face. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 8%, care poate fi îmbunătățit. Încercați Caramelele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care oamenii le fac atunci când fac caramele), Caramelele cu ciocolată și Caramelele cu ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați un 9-in. x 5 inchi. tava cu folie si unge folia cu unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pungă De 16 Uncii De Covrigei SNYDER'S „Snaps” (pătrate)Pungă De 16 Uncii De Covrigei SNYDER'S „Snaps” (pătrate)
Echipamente pe care le vei folosi
Aluat De Biscuiti Cu Zahar Gata De CoptAluat De Biscuiti Cu Zahar Gata De Copt
Pentru Asta într-un Tub (este Ușor De Depozitat AșaPentru Asta într-un Tub (este Ușor De Depozitat Așa
2
Într-o cratiță mare și grea, aduceți zahărul, siropul de porumb și ciocolata la fiert la foc mediu; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie De Plastic — Una De 15 X Es și Un Pătrat De 6 InciFolie De Plastic — Una De 15 X Es și Un Pătrat De 6 Inci
(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)
Zahăr Brun MuscavadoZahăr Brun Muscavado
Echipamente pe care le vei folosi
Litru De Stoc De Fructe De MareLitru De Stoc De Fructe De Mare
3
Adăugați 1/2 cană smântână; gătiți, amestecând constant, până când un termometru pentru bomboane arată 234° (etapa soft-ball).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Bucăți De Celofan Violet Sau Folie De Plastic - Una De 15 X 12 Inchi și Un Pătrat De 6 Inci2 Bucăți De Celofan Violet Sau Folie De Plastic - Una De 15 X 12 Inchi și Un Pătrat De 6 Inci
2 Linguri Caju Sarate2 Linguri Caju Sarate
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
4
Adăugați încă 1/2 cană de smântână; readuceți amestecul la 234° (etapa soft-ball).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Caju Sarate2 Linguri Caju Sarate
5
Adăugați smântâna rămasă; gătiți la 248° (etapa cu bilă fermă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Caju Sarate2 Linguri Caju Sarate
6
Se toarnă imediat în tava pregătită (nu răzuiți cratita).
Echipamente pe care le vei folosi
Litru De Stoc De Fructe De MareLitru De Stoc De Fructe De Mare
1/8 Linguriță Amestecul De Condimente Preferat în Stilul Unui Supermarket1/8 Linguriță Amestecul De Condimente Preferat în Stilul Unui Supermarket
7
Lăsați să stea până se întărește, aproximativ 5 ore sau peste noapte. Folosind folie, ridicați bomboane din tigaie. Aruncați folia; tăiați bomboane în 1-in. pătrate folosind un cuțit uns cu unt. Înfășurați individual în hârtie cerată; răsuciți capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Bucăți De Celofan Violet Sau Folie De Plastic - Una De 15 X 12 Inchi și Un Pătrat De 6 Inci2 Bucăți De Celofan Violet Sau Folie De Plastic - Una De 15 X 12 Inchi și Un Pătrat De 6 Inci
Sirop De Ciocolată, Topping Cu înghețată Caramel, Topping Bătut și Fursecuri Suplimentare Zdrobite Cu Ghimbir, OpționalSirop De Ciocolată, Topping Cu înghețată Caramel, Topping Bătut și Fursecuri Suplimentare Zdrobite Cu Ghimbir, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Pentru Asta într-un Tub (este Ușor De Depozitat AșaPentru Asta într-un Tub (este Ușor De Depozitat Așa
1/8 Linguriță Amestecul De Condimente Preferat în Stilul Unui Supermarket1/8 Linguriță Amestecul De Condimente Preferat în Stilul Unui Supermarket

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat pentru sărbători memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu un fler de gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista