Caramele De Aur

Caramele De Aur
Caramele de aur ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 762 calorii, 2G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de aur de karat, sare, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caramele De Aur, Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care le fac oamenii atunci când fac caramele), și Caramele I pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie pătrată de 9 inci cu hârtie pergament; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Împărțiți fasolea de vanilie în jumătate cu un cuțit mic și răzuiți semințele; aruncați păstaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Adăugați semințele în cremă într-o cratiță de 1 1/2 litru; opăriți crema și păstrați cratița lângă aragaz, astfel încât, dacă crema se răcește prea mult atunci când este nevoie, o puteți reîncălzi scurt. Într-o cratiță adâncă, cu fundul greu, de 4 litri, la foc mic, amestecați siropul de porumb și zahărul, amestecând ocazional până când amestecul devine mai fluid și cea mai mare parte a zahărului apare dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Opriți agitarea, ridicați căldura la mediu-mare și fierbeți ușor până când un termometru cu bomboane înregistrează 305 grade F (etapa de fisură tare), aproximativ 9 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
5
Adăugați untul și sarea în amestecul de zahăr, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Se toarnă crema caldă cu aromă de vanilie într-un flux lent, dar constant, fără a lăsa fierberea să se oprească (aveți grijă-amestecul se spumează și este aburit). Reduceți căldura la mediu și continuați să fierbeți ușor până când termometrul înregistrează aproximativ 248 de grade F, amestecând ocazional pentru a preveni arderea, aproximativ 14 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Lăsați bomboanele să stea aproximativ 3 minute pentru a permite barbotarea să dispară, apoi turnați în tigaia pregătită fără a răzui cratița; lăsați să se răcească cel puțin 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Invertiți pe o placă de tăiere curată și tăiați în benzi late de 1/2 inci; apoi tăiați peste benzi pentru a forma pătrate de 1/2 inci. Pentru a aplica un plasture de frunze de aur pe fiecare pătrat, utilizați o perie mică de artist. Cu peria, ridicați un plasture mic de dimensiunea unui fulg de ovăz de frunze de aur și depozitați-l deasupra Caramelelor pentru decorare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Caramelele tăiate tind să se lipească și să nu-și păstreze forma decât dacă sunt învelite individual, așa că pentru cea mai ușoară depozitare înfășurați blocul de carameluri în folie de aluminiu și tăiați porțiunile după cum este necesar. Depozitați caramelele tăiate în straturi, separate de folie de aluminiu într-un recipient etanș din metal sau plastic într-un loc răcoros timp de până la 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista