Caramele De Aur
Caramele de aur ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 762 calorii, 2G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de aur de karat, sare, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caramele De Aur, Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care le fac oamenii atunci când fac caramele), și Caramele I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie pătrată de 9 inci cu hârtie pergament; deoparte.
Împărțiți fasolea de vanilie în jumătate cu un cuțit mic și răzuiți semințele; aruncați păstaia.
Adăugați semințele în cremă într-o cratiță de 1 1/2 litru; opăriți crema și păstrați cratița lângă aragaz, astfel încât, dacă crema se răcește prea mult atunci când este nevoie, o puteți reîncălzi scurt. Într-o cratiță adâncă, cu fundul greu, de 4 litri, la foc mic, amestecați siropul de porumb și zahărul, amestecând ocazional până când amestecul devine mai fluid și cea mai mare parte a zahărului apare dizolvată.
Opriți agitarea, ridicați căldura la mediu-mare și fierbeți ușor până când un termometru cu bomboane înregistrează 305 grade F (etapa de fisură tare), aproximativ 9 până la 12 minute.
Adăugați untul și sarea în amestecul de zahăr, amestecând constant.
Se toarnă crema caldă cu aromă de vanilie într-un flux lent, dar constant, fără a lăsa fierberea să se oprească (aveți grijă-amestecul se spumează și este aburit). Reduceți căldura la mediu și continuați să fierbeți ușor până când termometrul înregistrează aproximativ 248 de grade F, amestecând ocazional pentru a preveni arderea, aproximativ 14 până la 15 minute.
Lăsați bomboanele să stea aproximativ 3 minute pentru a permite barbotarea să dispară, apoi turnați în tigaia pregătită fără a răzui cratița; lăsați să se răcească cel puțin 5 ore.
Invertiți pe o placă de tăiere curată și tăiați în benzi late de 1/2 inci; apoi tăiați peste benzi pentru a forma pătrate de 1/2 inci. Pentru a aplica un plasture de frunze de aur pe fiecare pătrat, utilizați o perie mică de artist. Cu peria, ridicați un plasture mic de dimensiunea unui fulg de ovăz de frunze de aur și depozitați-l deasupra Caramelelor pentru decorare.
Caramelele tăiate tind să se lipească și să nu-și păstreze forma decât dacă sunt învelite individual, așa că pentru cea mai ușoară depozitare înfășurați blocul de carameluri în folie de aluminiu și tăiați porțiunile după cum este necesar. Depozitați caramelele tăiate în straturi, separate de folie de aluminiu într-un recipient etanș din metal sau plastic într-un loc răcoros timp de până la 3 săptămâni.