Caramele Cu Trei Nuci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați caramelul cu trei nuci. Această rețetă face 36 de porții cu 89 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de nuci pecan, unt, jumătăți și bucăți de caju și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, Cookie-Uri Triple Peanut Triple Chocolate Chip, și Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.linie tigaie de 15x10x1 inch cu folie.
Răspândiți nuci în tigaie.
Coaceți descoperit 6 până la 10 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc.
Se toarnă într-un castron mic; pus deoparte. Puneți deoparte tigaia cu folie pentru a o folosi în pas
Între timp, într-o cratiță grea de 2 litri, gătiți zaharuri, unt și apă la foc mediu-mare 4 până la 6 minute, amestecând constant cu lingura de lemn, până când amestecul ajunge la fierbere completă. Se fierbe 20 până la 25 de minute, amestecând frecvent, până când termometrul pentru bomboane ajunge la 149° sau o cantitate mică de amestec aruncată în apă cu gheață formează un fir fragil dur.
Se amestecă 1/2 cană de nuci; se toarnă imediat caramele în aceeași tigaie căptușită cu folie. Răspândiți rapid amestecul la grosimea de 1/4 inch cu spatula de cauciuc.
Se presară cu chipsuri de ciocolată; lăsați să stea aproximativ 1 minut sau până când chipsurile se înmoaie complet.
Întindeți ciocolata înmuiată uniform peste caramel.
Se presară cu nuci rămase.
Dați la frigider aproximativ 30 de minute sau până când ciocolata este fermă. Rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient bine acoperit.