Caramele cu lămâie și rozmarin

Caramelele de lămâie și rozmarin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 76 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, zahăr, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caramele cu lămâie și rozmarin, Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care oamenii le fac atunci când fac caramele), și pâine scurtă cu lămâie de rozmarin + un spritzer de citrice de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linie tigaie pătrată de 9 inci cu hârtie pergament. Pulverizați cu spray de gătit.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți untul, frișca și sarea până la fierbere.
Se ia de pe foc. Se amestecă rozmarinul și coaja de lămâie; pus deoparte.
În cratița de 3 litri, amestecați zahărul, siropul de porumb și apa.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. NU AMESTECAȚI. Se fierbe până când zahărul capătă o culoare chihlimbar auriu deschis, iar termometrul pentru bomboane citește 310 F.
Adăugați amestecul de cremă. Bateți cu biciul până când termometrul citește 248 F.
Se toarnă în tigaie; se răcește 10 minute. Dacă doriți, garnisiți cu rozmarin suplimentar și coajă de lămâie.
Se răcește complet; tăiat în pătrate.