Caramele Cu Ciocolată
Caramele înmuiate în ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă fără gluten servește 120 și costă 9 cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de lapte condensat, sirop de porumb, bucăți de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Caramele De Ciocolată De Casă, Rețetă De Caramele Sărate Cu Ciocolată, și Caramele De Scorțișoară {Ciocolată Înmuiată Dacă Îndrăznești}.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță la foc mediu; gătiți 7 minute, fără a agita. Se amestecă laptele condensat și se aduce la fierbere; gătiți, amestecând constant, 10 minute sau până când un termometru cu bomboane ajunge la 24
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Se toarnă într-un vas de copt de 8 x 8 inci, căptușit cu folie de aluminiu ușor unsă.
Lăsați să stea 8 ore la temperatura camerei.
Tăiați caramelul în pătrate de 1/2 inci și formați-l în bile.
Topiți ciocolata și scurtați într-o cratiță la foc mediu.
Scoateți din căldură. Scufundați bilele în amestecul de ciocolată topită; așezați pe hârtie de ceară. Se răcește 8 ore.