Caramel Turtle Tart
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu broască țestoasă Caramel. Această rețetă face 12 porții cu 390 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turtle Tart, Turtle Tart, și Turtle Praline Tart pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți aluatul de coajă de plăcintă într-o tigaie de 9 inci cu fundul detașabil. Preîncălziți cuptorul și coaceți coaja de tartă conform instrucțiunilor pachetului.
Lăsați coaja să se răcească complet.
Combinați zahărul, apa și siropul de porumb într-o cratiță mică și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, fără a se amesteca. Continuați să gătiți fără a deranja până când amestecul devine auriu (aproximativ 15 minute). Reduceți căldura la minim, stropiți cu grijă în cremă de 3/4 cană și apoi amestecați până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan și extractul de vanilie în amestecul de caramel și apoi se răzuiește în coaja de tartă pregătită. Se răcește cel puțin 30 de minute (sau până la 2 zile).
Puneți ciocolata, rămânând 1 lingură. cremă și ulei vegetal într-un castron mic cu microunde; gătiți amestecul timp de 2 minute la putere medie (50%). Se amestecă până se omogenizează. (Dacă nu se topește după 2 minute, cuptorul cu microunde la intervale suplimentare de 30 de secunde până se omogenizează.)
Transferați tarta răcită într-un platou de servire. Răsturnați ciocolata topită într-un colț al unei pungi de plastic mici și rezistente.
Tăiați vârful și stropiți ciocolata deasupra tartei. Se răcește din nou până când este gata de servit.