Caramel Stropi Mere
Merele cu caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 585 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați apă, chipsuri de ciocolată, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mere Caramel cu nucă de cocos și ciocolată, Mere Caramel cu nucă de cocos și ciocolată, și Dulce și sărat Bourbon scorțișoară Pecan Caramel mere + ciocolată burniță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați o foaie de prăjituri cu spray de gătit antiaderent. Spălați merele frecând ușor cu un burete abraziv și câteva picături de detergent pentru vase. Clătiți și uscați bine; îndepărtați tulpina. Împingeți bețișoarele în vârfurile merelor; pus deoparte.
Topiți coacerea și caramelele tari cu unt și apă într-o cratiță medie la foc mic până se omogenizează, amestecând des. Înmuiați și rotiți merele în amestec de caramel topit, folosind o lingură pentru a se răspândi uniform.
Se pune pe tigaia pregătită și se dă la frigider cel puțin 15 minute sau până când caramelul se întărește.
Ciocolată albă cu microunde într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde, la 60 de secunde sau până se topește, amestecând frecvent. Aveți grijă să nu ardeți ciocolată.
Scoateți merele din frigider. Cu o mână, apucați ferm bățul de mere. Cu cealaltă mână, folosiți o linguriță pentru a stropi delicat dungi de ciocolată albă în jurul mărului caramel, învârtind ușor sau întorcând mărul după cum este necesar pentru a ajunge până la capăt. Puneți mărul la frigider pentru cel puțin 5 minute pentru a seta ciocolata. Repetați cu ciocolată semi-dulce.