Caramel-Popcorn Baruri
Reteta Caramel-Popcorn baruri ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 30 minute. Pentru 29 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 126 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână vanilie, floricele cu microunde, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Batoane De Popcorn Cu Caramel Sărat, Ciocolată Nucă De Cocos Caramel Popcorn Baruri, și Batoane De Popcorn Cu Mere Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fundul de unt și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci.
Scoateți și aruncați miezurile nepopate din popcornul popped.
Într-un castron mare, amestecați floricele și arahidele fragile. În ceașcă de măsurare cu microunde cu 4 cani, caramele cu microunde și apă neacoperită la 2 până la 4 minute, amestecând în fiecare minut, până la omogenizare. Se amestecă vanilia.
Se toarnă peste amestecul de floricele; se aruncă până se acoperă uniform. Apăsați în tigaie cu mâinile cu unt.
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute sau până când este setat. Pentru 24 de bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri cu cuțit umed.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.