Caramel-Pere-Cheesecake Fleac

Caramel-Pere-Cheesecake Fleac
Caramel-pere-Cheesecake fleac ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 45 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 132 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de caramel de fasole de vanilie și fleur de sel, cremă de brânză, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caramel Brownie Cheesecake Fleac, Caramel Pecan Cheesecake Fleac, și Fleac De Pere De Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați perele tăiate cubulețe. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
3
Adăugați 1/2 cană din sosul de caramel, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când perele sunt fragede, 5 minute. Răzuiește perele pe o farfurie și dă-le la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
PerePere
4
Într-un castron mic pentru microunde, presărați gelatina peste 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
5
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Cuptor cu microunde la putere mare timp de 5 secunde, doar până când gelatina este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
6
Transferați amestecul de gelatină într-un castron și adăugați crema de brânză și restul de 1/2 cană de sos de caramel. Folosind un mixer electric, bateți la viteză medie-mare până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Într-un alt castron, bateți 1 1/2 căni de smântână până se formează vârfuri ferme. Îndoiți frișca în amestecul de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Puneți o pătrime din mousse într-un castron mediu. Se acoperă cu o pătrime din ghimbirsnaps și o pătrime din pere. Repetați stratificarea, terminând cu un strat de pere. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți restul de 1 1/2 căni de smântână până se formează vârfuri moi. Puneți crema peste fleac și garnisiți cu ghimbir zdrobitsnaps.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Revista