Caramel Pecan Shortbread
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea scurtă de Pecan Caramel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de lapte evaporat, extract de vanillan, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pecan Caramel Shortbread, Caramel Sărat Pecan Shortbread, și Pecan Shortbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, untul de cremă și zahărul cofetarilor până la lumină și pufos. Bateți în lapte și vanilie.
Combinați făina și sarea; adăugați treptat la amestecul cremă. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră sau până când este ușor de manevrat.
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți aluatul la 1/4-in. grosime.
Se taie în 2-in. x 1-în. benzi.
Loc 1 în. în afară de foile de copt unse.
Coaceți la 325 de minute timp de 12-14 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Pentru umplere, combinați caramelele și laptele într-o cratiță mare. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana cand caramelele sunt topite si netede.
Se ia de pe foc; se amestecă untul, zahărul și nucile pecan. Se răcește timp de 5 minute.
Întindeți 1 linguriță peste fiecare fursec.
Pentru glazură, într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți chipsurile și laptele; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă untul, zahărul și vanilia până se omogenizează. Se răcește timp de 5 minute.
Întindeți 1 linguriță glazură pe fiecare fursec; acoperiți fiecare cu o jumătate de pecan.
Lăsați să stea până când este setat. A se păstra într-un recipient etanș.