Caramel De Migdale

Caramel De Migdale
Nevoie de o garnitură fără gluten? Caramelul cu migdale ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 9. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 945 calorii, 8g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ciocolată semidulce, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Caramel De Migdale, Caramel De Migdale, și Plăcintă Cu Migdale Caramele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați migdalele într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, agitând ocazional tigaia, până devine aurie sub piei, 10 până la 12 minute. Când se răcește suficient pentru a se manipula, se toacă fin.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mic, amestecați zahărul, untul, siropul de porumb, sarea și 3/4 cană de apă până când untul este topit și zahărul este dizolvat. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul devine maro auriu intens (300 pe un termometru pentru bomboane; vezi note), 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă vanilia și jumătate din migdale (amestecul se poate balona). Se toarnă imediat într-o tigaie de 10 x 15 inci cu laturi înalte de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Lăsați caramelul să se răcească la temperatura camerei până când este setat, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
6
Între timp, așezați ciocolata în partea de sus a unui cazan dublu sau într-un vas termorezistent. Aduceți câțiva centimetri de apă la foc mic în partea de jos a cazanului dublu sau într-o tigaie în care vasul poate cuibări; scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Puneți ciocolata peste apă și lăsați să stea, amestecând ocazional, până se topește și se omogenizează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Se toarnă ciocolată peste caramelul răcit; cu un cuțit sau o spatulă offset, nivel întins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ardei ArbolArdei Arbol
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Presărați migdalele rămase uniform peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
10
Lăsați să stea la temperatura camerei până când ciocolata este setată, cel puțin 1 oră (sau răciți aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
11
Pentru a elimina, răsuciți ușor tigaie pentru a elibera caramele, apoi se taie sau rupe în bucăți. Păstrați etanș la temperatura camerei timp de până la 2 zile sau răciți etanș până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Înainte de a începe, citiți rețeta până la capăt și asamblați toate instrumentele și ingredientele de care veți avea nevoie. Multe rețete de bomboane necesită să acționați rapid odată ce siropul de zahăr atinge temperatura dorită. Aveți grijă când lucrați cu sirop de zahăr fierbinte, deoarece poate provoca arsuri grave.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
2
Alegeți tigăile potrivite. Tigaile din oțel inoxidabil cu fund greu sunt cele mai bune pentru prepararea amestecurilor de zahăr. Tigaile subțiri și ușoare tind să conducă căldura-și să gătească siropul de zahăr-inegal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3
Folosiți un termometru pentru bomboane atunci când este solicitat. Ei meausre temperaturi de până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
4
Le veți găsi în secțiunea Bucătărie-gadget din multe supermarketuri, la prețuri cuprinse între 10 și $
5
Scufundați complet partea inferioară a termometrului în siropul de zahăr pentru a obține o citire precisă. Folosind o tigaie îngustă cu laturile înalte, amestecul este mai adânc, dar, dacă este necesar, puteți înclina ușor o tigaie mai mică pentru a scufunda fundul termometrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Topiți ușor ciocolata pentru cele mai bune rezultate. Dacă ciocolata se încălzește prea mult, este posibil să nu se stabilească corect și va dezvolta "înflorire" (dungi albe) la suprafață atunci când este depozitată. Amestecând ciocolata tocată într-o tigaie sau castron peste fierbinte, fără a fierbe, apa menține o temperatură uniformă, scăzută, rezultând ciocolată lucioasă, bine fixată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista