Caramel De Migdale

Caramel De Migdale
Nevoie de o garnitură fără gluten? Caramelul cu migdale ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 9. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 945 calorii, 8g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ciocolată semidulce, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Caramel De Migdale, Caramel De Migdale, și Plăcintă Cu Migdale Caramele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați migdalele într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, agitând ocazional tigaia, până devine aurie sub piei, 10 până la 12 minute. Când se răcește suficient pentru a se manipula, se toacă fin.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mic, amestecați zahărul, untul, siropul de porumb, sarea și 3/4 cană de apă până când untul este topit și zahărul este dizolvat. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul devine maro auriu intens (300 pe un termometru pentru bomboane; vezi note), 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă vanilia și jumătate din migdale (amestecul se poate balona). Se toarnă imediat într-o tigaie de 10 x 15 inci cu laturi înalte de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Lăsați caramelul să se răcească la temperatura camerei până când este setat, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
6
Între timp, așezați ciocolata în partea de sus a unui cazan dublu sau într-un vas termorezistent. Aduceți câțiva centimetri de apă la foc mic în partea de jos a cazanului dublu sau într-o tigaie în care vasul poate cuibări; scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Puneți ciocolata peste apă și lăsați să stea, amestecând ocazional, până se topește și se omogenizează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Se toarnă ciocolată peste caramelul răcit; cu un cuțit sau o spatulă offset, nivel întins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Presărați migdalele rămase uniform peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
10
Lăsați să stea la temperatura camerei până când ciocolata este setată, cel puțin 1 oră (sau răciți aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
11
Pentru a elimina, răsuciți ușor tigaie pentru a elibera caramele, apoi se taie sau rupe în bucăți. Păstrați etanș la temperatura camerei timp de până la 2 zile sau răciți etanș până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Înainte de a începe, citiți rețeta până la capăt și asamblați toate instrumentele și ingredientele de care veți avea nevoie. Multe rețete de bomboane necesită să acționați rapid odată ce siropul de zahăr atinge temperatura dorită. Aveți grijă când lucrați cu sirop de zahăr fierbinte, deoarece poate provoca arsuri grave.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
2
Alegeți tigăile potrivite. Tigaile din oțel inoxidabil cu fund greu sunt cele mai bune pentru prepararea amestecurilor de zahăr. Tigaile subțiri și ușoare tind să conducă căldura-și să gătească siropul de zahăr-inegal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Folosiți un termometru pentru bomboane atunci când este solicitat. Ei meausre temperaturi de până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
4
Le veți găsi în secțiunea Bucătărie-gadget din multe supermarketuri, la prețuri cuprinse între 10 și $
5
Scufundați complet partea inferioară a termometrului în siropul de zahăr pentru a obține o citire precisă. Folosind o tigaie îngustă cu laturile înalte, amestecul este mai adânc, dar, dacă este necesar, puteți înclina ușor o tigaie mai mică pentru a scufunda fundul termometrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Topiți ușor ciocolata pentru cele mai bune rezultate. Dacă ciocolata se încălzește prea mult, este posibil să nu se stabilească corect și va dezvolta "înflorire" (dungi albe) la suprafață atunci când este depozitată. Amestecând ciocolata tocată într-o tigaie sau castron peste fierbinte, fără a fierbe, apa menține o temperatură uniformă, scăzută, rezultând ciocolată lucioasă, bine fixată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista