Caramel De Migdale
Nevoie de o garnitură fără gluten? Caramelul cu migdale ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 9. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 945 calorii, 8g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ciocolată semidulce, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Caramel De Migdale, Caramel De Migdale, și Plăcintă Cu Migdale Caramele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați migdalele într-o tigaie.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, agitând ocazional tigaia, până devine aurie sub piei, 10 până la 12 minute. Când se răcește suficient pentru a se manipula, se toacă fin.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mic, amestecați zahărul, untul, siropul de porumb, sarea și 3/4 cană de apă până când untul este topit și zahărul este dizolvat. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul devine maro auriu intens (300 pe un termometru pentru bomboane; vezi note), 10 până la 15 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă vanilia și jumătate din migdale (amestecul se poate balona). Se toarnă imediat într-o tigaie de 10 x 15 inci cu laturi înalte de 1 inch.
Lăsați caramelul să se răcească la temperatura camerei până când este setat, cel puțin 30 de minute.
Între timp, așezați ciocolata în partea de sus a unui cazan dublu sau într-un vas termorezistent. Aduceți câțiva centimetri de apă la foc mic în partea de jos a cazanului dublu sau într-o tigaie în care vasul poate cuibări; scoateți tigaia de pe foc.
Puneți ciocolata peste apă și lăsați să stea, amestecând ocazional, până se topește și se omogenizează, aproximativ 10 minute.
Se toarnă ciocolată peste caramelul răcit; cu un cuțit sau o spatulă offset, nivel întins.
Presărați migdalele rămase uniform peste ciocolată.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când ciocolata este setată, cel puțin 1 oră (sau răciți aproximativ 30 de minute).
Pentru a elimina, răsuciți ușor tigaie pentru a elibera caramele, apoi se taie sau rupe în bucăți. Păstrați etanș la temperatura camerei timp de până la 2 zile sau răciți etanș până la 1 lună.
Înainte de a începe, citiți rețeta până la capăt și asamblați toate instrumentele și ingredientele de care veți avea nevoie. Multe rețete de bomboane necesită să acționați rapid odată ce siropul de zahăr atinge temperatura dorită. Aveți grijă când lucrați cu sirop de zahăr fierbinte, deoarece poate provoca arsuri grave.
Alegeți tigăile potrivite. Tigaile din oțel inoxidabil cu fund greu sunt cele mai bune pentru prepararea amestecurilor de zahăr. Tigaile subțiri și ușoare tind să conducă căldura-și să gătească siropul de zahăr-inegal.
Folosiți un termometru pentru bomboane atunci când este solicitat. Ei meausre temperaturi de până la 40
Le veți găsi în secțiunea Bucătărie-gadget din multe supermarketuri, la prețuri cuprinse între 10 și $
Scufundați complet partea inferioară a termometrului în siropul de zahăr pentru a obține o citire precisă. Folosind o tigaie îngustă cu laturile înalte, amestecul este mai adânc, dar, dacă este necesar, puteți înclina ușor o tigaie mai mică pentru a scufunda fundul termometrului.
Topiți ușor ciocolata pentru cele mai bune rezultate. Dacă ciocolata se încălzește prea mult, este posibil să nu se stabilească corect și va dezvolta "înflorire" (dungi albe) la suprafață atunci când este depozitată. Amestecând ciocolata tocată într-o tigaie sau castron peste fierbinte, fără a fierbe, apa menține o temperatură uniformă, scăzută, rezultând ciocolată lucioasă, bine fixată.