Caramel Clasic Cr

Caramel Clasic Cr
Caramelul clasic Cr fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 209 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr, ouă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Caramel Clasic Cr, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Eclairs Caramel Crunch cu cremă de patiserie caramel ars.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 1/3 cană de zahăr și 3 linguri de apă într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare; gătiți până se dizolvă zahărul, amestecând frecvent. Continuați să gătiți încă 4 minute sau până când sunt aurii. Imediat se toarnă în 6 (6-uncie) ramekins sau custard cupe acoperite cu spray de gătit, înclinarea fiecare ceașcă rapid până caramelizat straturi de zahăr partea de jos a Cupei. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți ouăle și albușul de ou într-un bol mediu cu un bici. Se amestecă laptele, vanilia, 2/3 cană de zahăr și sarea. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CremăCremă
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Puneți căni într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Scoateți cupele din tigaie. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
CuțitCuțit
8
Așezați o farfurie pentru desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii.
9
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
10
Garnisiți cu zmeură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista