Caramel Clasic Cr
Caramelul clasic Cr fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 209 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr, ouă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Caramel Clasic Cr, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Eclairs Caramel Crunch cu cremă de patiserie caramel ars.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați 1/3 cană de zahăr și 3 linguri de apă într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare; gătiți până se dizolvă zahărul, amestecând frecvent. Continuați să gătiți încă 4 minute sau până când sunt aurii. Imediat se toarnă în 6 (6-uncie) ramekins sau custard cupe acoperite cu spray de gătit, înclinarea fiecare ceașcă rapid până caramelizat straturi de zahăr partea de jos a Cupei. Pune deoparte.
Bateți ouăle și albușul de ou într-un bol mediu cu un bici. Se amestecă laptele, vanilia, 2/3 cană de zahăr și sarea. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Puneți căni într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți cupele din tigaie. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie pentru desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste cremă.
Garnisiți cu zmeură, dacă doriți.