Caramel-Cappuccino Kiss Cupcakes
Caramel-Cappuccino Kiss Cupcakes necesită aproximativ 37 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 135 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 33. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de Kahl arkulva, sărutări de ciocolată umplute cu caramel, cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați 2-Sărută Cupcakes, Primul Sărut Cupcakes, și Secret Kiss Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă vanilia.
Așezați 33 de căptușeli pentru pahare de briose din folie pe o foaie mare de copt sau puneți-le în cupe de briose. Împărțiți aluatul uniform între căptușelile pentru cupe de briose, umplând aproximativ două treimi.
Coaceți la 375 timp de 17 până la 18 minute sau până când cupcakes-urile se rumenesc și fisurile din prăjituri par uscate.
Tăiați o fantă adâncă în centrul de sus al fiecărui tort pentru a forma un buzunar. Puneți ușor un sărut de ciocolată în fiecare tort cald.
Combinați zahărul și granulele de cafea într-un castron.
Adăugați jumătate și jumătate și Kahla; bateți până se omogenizează. Lingură 1 lingură glazură peste fiecare tort.
Combinați cacao și scorțișoară; praf uniform peste vârfurile de prăjituri.